Animések! Ti szívesen barátkoztok animésekkel/otakukkal?
Egy időben, 18 és 26 éves korom közt kerestem a többi animés társaságát, most már megvagyok a régik társaságában, nem keresek újakat, persze, ha egy új ismerősről kiderül, hogy olvas mangákat, nyilván pedzegetem, hogy elmehetnénk együtt valamelyik újabb anime vetítésére, de már nem járok fórumokra csak azért, hogy animés haverokat keressek.
Ja, aki agresszív, mert te mondjuk nem szereted a Soul Eatert, az túl gyerekes, le kell tojni. Az otaku szóval viszont óvatosan, mert erősen pejoratív. (Vagyis nem egyenlő azzal, ahogy anime-nerd vagy.)
Amúgy ajánlom a Mangafan főrumát, igaz, nem tudom, mennyire él, régebben használtam, elég jó kis közösség, igaz, sokan vannak/vagyunk, akik a te szemedben lehet, hogy vénemberek, mert harminc fölötti tagokról van szó.
Én persze. Egy közös pont már lenne, de meg kell hagyni hogy az animék nagyrésze nem nagy durranás, ki kell válogatni az igazán jókat. Ezen azért nem hinném hogy sokan fennakadnának :d
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!