Ti hol barátkoztok új emberekkel?
kedves 6 valaszolo ez nagyon igaz 13 vagyok de egybol leszurtem mi a tema he egybol mikor valakivel beszelni kezdtem ugy mondom hazugsagbol oda irom hogy 18 vok mer (mert kerdezte)miert ne lassuk perverz-e az illeto na hat persze hogy az volt azutan a kerdese mar az volt DUGUNK?!
persze nem igy telejesen kozonbosen dugunk? es tudom hogy lefogtok engem oltani mert en hogy merek oda felmenni :D de leszarom nincs kedvem vitatkozni veszekedni ) ja es valaszolva a kerdesre MIVOLT az OSKORBAN (nehogy megsertodj nekem kerdezo mert akkor egy csomo oltas fog a nyakamba zudulni ) EMBEREK mikor nem GYK? hat ilyet de amugy probalj embereket keresni kedvesnek lenni es megkerdezni akarmilyen ciki is ez hogy LESZEL-e a BARATOM ??? na mind1 ennyit szerettem volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!