Ti milyen emberekkel barátkoztok szívesen?
Hasonló vagyok mint te.
Amúgy én is mindent kipróbálnék az életben eddig ezeket elhanyagoltam és így 21 évesen már én is élnék egy picit, de sajnos nem tudok megismerni igazán új embereket.
Pedig ha valaki igazán kedves velem szívesen elvagyok vele csak néha ha túlságosan rámászok valakire akkor annyi az egésznek kb.
Az hogy milyen legyen az ember, legyen poénos, vicces, kedves, őszinte, és nyitott legyen sok mindenre.
Nagyjából olyan vagyok mint te, csak fiúba.
És én is keresem a megoldást épp úgy mint te. Csak én régebben azért jobban elvoltam mostanában lett ilyen rossz minden.
21/F
Én is ilyen vagyok/voltam. Mindig kilógtam a sorból, nem tudtam betartozni sehová. Általában amikről az emberek beszélgetnek, az engem nem érdekel pl bulik, filmek, celebek, sorozatok, pasik v. nők általánosításban.
Mintha mindegyik meg akarna felelni v.milyen trendnek, szerepeket játszanak miközben a saját egyéniségüket v. elnyomják, v. nincs is nem tudom. És ez csajokra fokozottan jellemző.
Elfogadtam, hogy mindig nagyobb közösségben 1, max. 2 emberrel kerülök közelebbi kapcsolatba. De azok legalább olyanok akik a gondolkodásuk, világlátásuk miatt kitűnnek ebből a nagy szürke, számomra közömbös masszából.
30/L
Hűű hallod minden szavad én vagyok! 20 éves lány vagyok! minden igaz rám is! ezt pontosan így ki tudtam volna írni magamról ! :D
én jövőhéten megyek pszichológushoz, hátha az segíteni fog. úgy érzem,hogy valamit tennem kell,mert ez nagyon nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!