Van itt, aki otthon szokott gyógytornázni és van kedve online együtt végezni a gyakorlatokat? Legalább néha. Így mindketten tudnánk otthon gyakorolni, mégis együtt végeznénk. Vagy van ilyen csoportos lehetőség? Free.
Nő vagyok és kizárólag nők válasza érdekel az együtt gyakorlásra vonatkozóan.
A csoportossal kapcsolatban bárki írhat információt.
Az előzőeket még annyival kiegészíteném, hogy hozzád hasonlóan is keresek edzőtársat. 🙂
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__sporttars-kereses..
#30. Jó, hogy írtál, Neked is örülök. Milyen jó, hogy így összegyűltünk itt. Az már kevésbé jó, hogy nagyon messze vagytok tőlem.
És nem hiszem, hogy egy súlycsoportban lennénk. Te bizonyára izmos vagy. Nekem pedig azt is kellene építeni.
Nem tudom, hogy a te gyakorlatsorod - mármint a gyógytorna része - milyen elemeket tartalmaz.
Esetleg megvan Neked összegyűjtve? Van leírás vagy tudod fejből - vagy mindkettő?
Történt valami, ami miatt az utóbbi években nem mozogtam, de most nagyon akarok.
Nem vagyok túlsúlyos, nem amiatt akarok mozogni (de nem zavar, ha más az.) Jó lenne egy strapabíró, erős, egészséges test. Ezen vagyok.
Köszi, hogy megadtad a linket. Jó volt elolvasni, amit írtál. Megnéztem a videót is.
Ha Bp-en laknék, többen is tudtunk volna egymással találkozni. Ez jó lett volna.
Kedves vagy, de olyan nagyon nem vagyok izmos. 🙂
Jelenleg a legnagyobb kézi súly (a gyógytornászom 10 kg-ot engedélyezett) amit használok, az 7 kilós. Igaz azt párban, de a régi 120 kg-os fekve nyomásomtól már nagyon messzi van. Ahogy én is, de ahogy írtad, nekem is célom hogy erős és egészségesebb legyek. Bár tudom hogy olyan mint régen már nem lesz, de egyrészt nem szeretném ha rosszabb lenne, valamint jó lenne javítani a meglévőn.
Az én torna elemeimet a gyógytornászom állította össze, a gerinc CT leletem alapján. Ezek közül 5 gyakorlatot csinálok a gerincre, ami kb, 25 perc. A súlyzós edzésem 30 perc, de azt csak heti 3-szor csinálom. Az ökölvívást viszont szintén minden nap, de persze csak lazán. 🙂
Ha érdekelnek a gyakorlatok, akkor eltudom küldeni, ha szeretnéd.
#33. Azt tökéletesen megértem, hogy a hajdani teljesítőképességhez képest esetedben az csökkent, de abban biztos lehetsz, hogy nálam sokkal izmosabb vagy! 🙂
Köszönöm a részletes válaszodat.
Igen, érdekel, hogy milyen gyakorlatokat végzel és előre is köszi, ha elküldöd! 🌸
Kitartással, akaraterővel és persze kellő motivációval sok minden elérhető, (ami gondolom nálad mind meg van) ezért még fordulhat a kocka, hogy ki (lesz) az izmosabb. 😃
Igyekszem összeszedni a gyakorlatokat, és valamilyen formában elküldeni. 🙂
#35. Úgy van, ahogy írtad: a kitartás, motiváció, akaraterő megvan, de egy hosszabb beteg állapot után kell felépíteni magamat - minden szinten...
Hatalmas izmokra nem is törekszem, csak normálisra.
Köszönöm kedvességet és a biztatást! Privátban adtam meg elérhetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!