Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van itt, aki otthon szokott...

Van itt, aki otthon szokott gyógytornázni és van kedve online együtt végezni a gyakorlatokat? Legalább néha. Így mindketten tudnánk otthon gyakorolni, mégis együtt végeznénk. Vagy van ilyen csoportos lehetőség? Free.

Figyelt kérdés

Nő vagyok és kizárólag nők válasza érdekel az együtt gyakorlásra vonatkozóan.

A csoportossal kapcsolatban bárki írhat információt.

okt. 22. 18:01
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
miert csinalod, milyen gyogytorna?
okt. 22. 18:03
 2/36 A kérdező kommentje:
#1. Scoliosis. Gerincre. Te?
okt. 22. 18:14
 3/36 anonim válasza:
stroke utáni oldalgyengeség.
okt. 22. 18:18
 4/36 A kérdező kommentje:
#3. Minden nap végzel gyógytornát? Milyen tempóban? Mikor volt a stroke? Hogy bírod? Mióta gyógytornázol? Gyógytornász betanította a gyakorlatokat?
okt. 22. 18:30
 5/36 anonim válasza:
Akkor én kilőve, mert ffi vagyok,pedig régen a gerincemre volt gyógytorna,de már azt sem tudom, milyen gyakorlatok voltak.
okt. 22. 18:36
 6/36 A kérdező kommentje:
#5. Kihez jártál gyógytornára? Egyénire vagy csoportosra jártál? El tudod kérni a gyakorlatokat?
okt. 22. 18:38
 7/36 anonim válasza:
Csoportosra, SZTK-ba. Nem, nem tudom sajnos. Fizikon is voltam, de az semmit nem ért.
okt. 22. 18:40
 8/36 A kérdező kommentje:
Amit én most csinálok az nagyon jó. Biztosan nem mindegy, hogy ki tanítja. Menj egyénire legközelebb.
okt. 22. 18:47
 9/36 A kérdező kommentje:
#1. Írsz még?
okt. 22. 19:07
 10/36 anonim válasza:
Bocsi, én is férfi vagyok, csak gondoltam ha hasonló torna, és csoportos, akkor hátha kedvet kapok. 2 éve volt a stroke , azóta majdnem minden nap probalok valamit gyogytornzni. Sok gyakorlatot meg technikát mutattak rehabon is meg utána egyéni gyogytorna alatt is.
okt. 22. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!