Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni edzeni és...

Szeretnék elkezdeni edzeni és tanácsra lenne szükségem. Nincs a közelben edzőterem, csak itthon van lehetőségem edzeni. Van súlyzóm és még néhány eszköz. Milyen gyakorlatokat tudtok nekem ajánlani egy napi edzéshez? 18/L

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Fekvőtámasz és plank variációi, sulyzóval bicepsz, lórugás, döntött törzsű egykezes evezés, kar emelése oldalra T alakba (ennek nem tudom, mi a neve :D). Hasprés, felülések akár oldalra fordítással, lábemelés, krallozás, zsugorlebegőülés. Hasonfekvésben kéz- és lábemelések akár súlyokkal. Guggolások: combizomra vagy farizomra, egylábas, bolgár. Kitörések előre, hátra, oldalra. Ezek is súllyal vagy anélkül. Lábujjhegyre állások akár pl. ágy szélén, hogy a teljes mozgástartományt ki tudd használni.

Edzés előtt alapos bemelegítés, edzés után nyújtás, ha van, hengerezés.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de ebből rengeteg-féle edzést össze tudsz rakni: állóképességi, erőfejlesztés, gyorsaságfejlesztés. Egy-egy izomcsoport, vagy testrész, vagy egész test megdolgoztatása egy edzésen belül.

2021. jún. 19. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2021. jún. 19. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hogy haladsz vele?:)

Nekem az otthoni edzésben egy ponton elveszett a motivációm, amit két dolog együttesem hozott vissza: egyrészt YouTube videókra edzek, amikhez idegen nyelven tudás sem igazán szükséges. Ezekből sok 10-20-30 perceset tudok linkelni, ha valaki igényli. Másrészt egy baráttal megbeszéltük, hogy minden nap mozgunk 10 percet és elküldjük a másiknak, hogy mit edzettünk. Ezt mindenkinek ajánlom, tök jó fejlődési lehetőség :D

2021. aug. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!