Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van itt, aki otthon szokott...

Van itt, aki otthon szokott gyógytornázni és van kedve online együtt végezni a gyakorlatokat? Legalább néha. Így mindketten tudnánk otthon gyakorolni, mégis együtt végeznénk. Vagy van ilyen csoportos lehetőség? Free.

Figyelt kérdés

Nő vagyok és kizárólag nők válasza érdekel az együtt gyakorlásra vonatkozóan.

A csoportossal kapcsolatban bárki írhat információt.

okt. 22. 18:01
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

Súlyosabb volt, fel oldalam enyhén lebenult:D

Lehet akkor engem a kórházi zarojelentes alapjan kuldhetett el. De hallottam olyat is, hogy ment a dobalizas, hogy ki kit milyen helyre utalhat be, mert q haziorvos nem akart beutalot írni, meg azt mondta, hogy nem kell beutalo. Ahogy észrevettem, sokszor azt kapod meg, amit kiharcolsz magadnak:D

okt. 23. 04:43
 22/36 A kérdező kommentje:
#21. Lehet! De vannak, amik nem azon múlnak. Részben viszont igen. 🙂
okt. 23. 06:44
 23/36 anonim válasza:

Engem érdekelne, de semmiképpen nem online, hanem inkább személyesen. (A gerinc az tényleg jó ötlet lehet.)

Nehezen hajlik a testem, még mindig túlsúlyos vagyok - de most már nem annyira. Talán lesz fogyás majd újra a nem túl távoli jövőben.

Ui: nekem nagyon csúnya kéztörésem volt, még mindig járok vele gyógytornára (csuklómban az orsócsontok törtek el ripityára, műteni kellett.) Még a nyár elején szenvedtem vele sokat.

Nő vagyok.

okt. 23. 10:09
 24/36 A kérdező kommentje:

#23. Üdv! 🙂🙋‍♀️

Igen, a legjobb tényleg személyesen lenne!!! Ezen a véleményen vagyok én is. De azt nem hiszem, hogy meg tudjuk oldani. Merre laksz?

okt. 23. 10:27
 25/36 A kérdező kommentje:
Még kiegészítem a kérdést: nem csak gyógytorna érdekel, hanem akár Callanetics vagy egyéb is! Egyelőre olyan mozgásformák, amelyeket otthon lehet végezni.
okt. 23. 10:29
 26/36 anonim válasza:
23-as válaszoló vagyok, Budapestről.
okt. 23. 10:49
 27/36 anonim válasza:
Te hol laksz kérdező?
okt. 23. 13:03
 28/36 A kérdező kommentje:
#23. Köszi, hogy megírtad. Elég messze lakom Tőled. Közel 200 km-re. 😔
okt. 23. 13:55
 29/36 A kérdező kommentje:
okt. 23. 15:56
 30/36 real boxing válasza:

Szia! Bocsánat, én is is férfi vagyok, de szintén gerinc ferdüléssel küzdök. Nekem scheuermann betegségem van, valamint egy csigolyám is el van csúszva. A gerincferdülés nálam fiatalkorban kezdődött, de mivel több mint 20 évig testépítéssel foglalkoztam, nem okozott komolyabb panaszokat, mivel az erős izmok tartást adtak a gerincnek. Sajnos abba hagytam a sportot, és pár év múlva az elgyengült izmok miatt a gerincem tovább deformálódott és romlott.

Mivel személyre szabott gyógytornát javasolt a reumatológusom, ezért ilyen gyógytornászt keresetem. A gyakorlatokat mindennap csinálom, ami többnyire scheuermann és Schroth gyakorlatokból áll. Valamint a gyógytornászom engedélyével, könnyű súlyzós és ökölvívó gyakorlatokat is végzek.

okt. 23. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!