Van itt, aki otthon szokott gyógytornázni és van kedve online együtt végezni a gyakorlatokat? Legalább néha. Így mindketten tudnánk otthon gyakorolni, mégis együtt végeznénk. Vagy van ilyen csoportos lehetőség? Free.
Nő vagyok és kizárólag nők válasza érdekel az együtt gyakorlásra vonatkozóan.
A csoportossal kapcsolatban bárki írhat információt.
Súlyosabb volt, fel oldalam enyhén lebenult:D
Lehet akkor engem a kórházi zarojelentes alapjan kuldhetett el. De hallottam olyat is, hogy ment a dobalizas, hogy ki kit milyen helyre utalhat be, mert q haziorvos nem akart beutalot írni, meg azt mondta, hogy nem kell beutalo. Ahogy észrevettem, sokszor azt kapod meg, amit kiharcolsz magadnak:D
Engem érdekelne, de semmiképpen nem online, hanem inkább személyesen. (A gerinc az tényleg jó ötlet lehet.)
Nehezen hajlik a testem, még mindig túlsúlyos vagyok - de most már nem annyira. Talán lesz fogyás majd újra a nem túl távoli jövőben.
Ui: nekem nagyon csúnya kéztörésem volt, még mindig járok vele gyógytornára (csuklómban az orsócsontok törtek el ripityára, műteni kellett.) Még a nyár elején szenvedtem vele sokat.
Nő vagyok.
#23. Üdv! 🙂🙋♀️
Igen, a legjobb tényleg személyesen lenne!!! Ezen a véleményen vagyok én is. De azt nem hiszem, hogy meg tudjuk oldani. Merre laksz?
Ez is az én kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek_..
Szia! Bocsánat, én is is férfi vagyok, de szintén gerinc ferdüléssel küzdök. Nekem scheuermann betegségem van, valamint egy csigolyám is el van csúszva. A gerincferdülés nálam fiatalkorban kezdődött, de mivel több mint 20 évig testépítéssel foglalkoztam, nem okozott komolyabb panaszokat, mivel az erős izmok tartást adtak a gerincnek. Sajnos abba hagytam a sportot, és pár év múlva az elgyengült izmok miatt a gerincem tovább deformálódott és romlott.
Mivel személyre szabott gyógytornát javasolt a reumatológusom, ezért ilyen gyógytornászt keresetem. A gyakorlatokat mindennap csinálom, ami többnyire scheuermann és Schroth gyakorlatokból áll. Valamint a gyógytornászom engedélyével, könnyű súlyzós és ökölvívó gyakorlatokat is végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!