Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van itt, aki otthon szokott...

Van itt, aki otthon szokott gyógytornázni és van kedve online együtt végezni a gyakorlatokat? Legalább néha. Így mindketten tudnánk otthon gyakorolni, mégis együtt végeznénk. Vagy van ilyen csoportos lehetőség? Free.

Figyelt kérdés

Nő vagyok és kizárólag nők válasza érdekel az együtt gyakorlásra vonatkozóan.

A csoportossal kapcsolatban bárki írhat információt.

okt. 22. 18:01
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

#10. Oké, így is örülök, hogy írtatok. 😃👍

Naponta hány percet gyógytornázol? Milyen gyakorlatok? És amúgy hogy vagy?

okt. 22. 19:30
 12/36 anonim válasza:
Valtozo. 10 perc és 40 perc között, attól függ menny időm és kedvem van.legfokeppen nyujtasok, láb, kéz emelgetes, ujjak mozgatasa, nyitasa, tárgyak megfogasa ujjakkal, fekve ágyéki emelgetes, ilyenek. Leirni nem olyan egyszerű:) Szerencsére jól vagyok, külső szemlélő, ha nem tudja, észre sem veszi, pedig sok dolog nem megy, megvan, amit csak en érzek, hogy nehéz, külső ember max azt látja, higy kicsit bicegek
okt. 22. 19:44
 13/36 anonim válasza:
Te hogy vagy? Hány éves? Növekedés miatt lett a gerincferdules? Vagy felnőttként? Neked mutattak gyakorlatokat?
okt. 22. 19:48
 14/36 A kérdező kommentje:

#12. Köszi a részleteket. Örülök, hogy sokat javult az állapotod! Folytasd továbbra is a gyógytornát, csak így tovább!

#13. Kamaszkoromban lett diagnosztizálva. Akkor csoportos tornára jártam, de az nem volt annyira célzott.

Most felnőtt vagyok. Egy ismerősöm jár most egyéni gyógytornára és ő mutatott gyakorlatokat, illetve nem csak megmutatta, hanem többször végig is csináltuk együtt.

És ezek a gyakorlatok rendkívül hatékonyak, úgy tapasztalom!

okt. 22. 19:59
 15/36 anonim válasza:
Haziorvos kiirhat gyogytornat, szerintem érdemes lenne elmenni egyenire, hogy rád szabott dolgokat csinalj
okt. 22. 20:02
 16/36 A kérdező kommentje:
Szerintem a háziorvos nem írhat fel egyéni gyógytornát. Inkább az ortopéd szakorvos, oda viszont fél év, mire bejutnék.
okt. 22. 20:03
 17/36 A kérdező kommentje:
#15. Igen, az lenne a legjobb, az egyéni.
okt. 22. 20:04
 18/36 anonim válasza:
Haziorvos is kiirhat. Sőt, otthoni gyogytornára is, de mivel arra sokkal később, akár fel év után lehet csak időpontot kapni, ezért inkább q korhazi gyogytornaea írt beutalot. Beutaloval mentem, egy hét után már mehettem. Később szakorvos küldött el, akkor is hamar bekerultem. Szerintem érdemes megprobalni
okt. 23. 01:53
 19/36 A kérdező kommentje:

#18. Hónapokkal ezelőtt voltam nála, nekem azt mondta, hogy menjek az ortopédiára. Adott beutalót, csak nagyon sokára van időpont.

Neked nem azért írta fel, mert más a kiváltó ok?

Nem tudom. 🙁

De köszi az infót!

okt. 23. 04:30
 20/36 A kérdező kommentje:
Feltételezem, hogy az eset is súlyosabb volt. Na de nem tudom.
okt. 23. 04:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!