Együtt vágjunk bele?🥙
Sziasztok, arra gondoltam hogy talán motiváló lenne együtt belevágni az életmódváltásba, fogyókúrába kinek hogy tetszik. Én 164cm és 76kg vagyok, minimum 65 kilóra szeretnék fogyni, esetleg 60-ra.
Nekem jól esne ha valakivel megtudnám osztani a tapasztalataimat és fordítva. Pl mit ettünk egy nap, mennyit, mit csináltunk, hogyan érezzük magunkat esetleg még mit ettünk volna még meg.
Privátban, de akár itt kommentben is jó lenne, kinek hogy kényelmes.
Nem, ne együtt. Azzal csak felaprítod az egyéni felelősségedet.
Nézd, a hízást is egyedül vitted véghez. Ez is sikerülni fog. Csak akaraterő kell hozzá.
Kérlek szépen ne írjatok ide, ha nem akartok ebben részt venni.
Tisztában vagyok a hogyannal, azzal is hogy egyedül híztam meg, azzal is hogy akaraterő kell és azzal is hogy nekem jól esne egy "társ".
Nekem nincs bajom a 164-76-al, szeretem a husis alkatot :P
De azért sok sikert, ha szeretnél formálj magadon, ha ettől boldogabb leszel :)
Mennyi idő alatt fogytad le a 6kg-ot?
Sportolsz is mellette? Én szívesen csatlakoznék, de nem tudom merre laksz. Az ilyen netes kapcsolattartás pedig nekem túl személytelen. Kb. mintha a chatGPT-vel beszélném meg a lelki dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!