Hogyan vágjunk bele?
Hosszú lesz, köszönöm ha elolvasod!
Adott egy szituáció, hogy sajnos a férjemnek kriptozoospermia-t állapítottak meg.
Magánúton csináltattunk minden egyes vizsgálatot.
Az andrológus a vizsgálat után közölte, hogy lombikoznunk kéne.
De semmilyen támpontot nem adott,hogy kihez, hova , mikor stb...
3 éve próbálkozunk, az összes orvos akinél jártunk, mindig azt mondta, hogyha nem sikerül 6hónap múlva menjek újra...
Ma voltam egy új nőgyógyásznál, mert fogalmam sincs, hogy hogyan kell elindulni ezen a rögös úton... Azt mondta, hogy töltsek le egy dokumentumot valamelyik meddőségiklinika oldaláról, nyomtassam ki, hogy milyen vizsgálatok kellenek,mindent megcsinál nekem.
Bután fog szólni, de sok kérdésem van hozzátok!
-Melyik meddőségi klinikát ajánljátok? (Mo.-n belül)
-Hogyan lehet egyáltalán bejutni egy meddőségi klinikára?
-Milyen vizsgálatok eredményivel érdemes felkeresni őket?
-Milyenek a várakozási idők?
-Érdemes egyáltalán belevágni?
Nagyon el vagyok keseredve.
Borzalmasan. Sok minden után utána olvastam, rengeteg vitamint beszedtünk már amit ajánlottak az orvosok....
Rettenesen félek a lombiktól, hogy nem fog sikerülni az sem.
Egyetlen egy vetélésem volt, majdnem beleőrültem a fájdalomba.
Az is egy csoda volt, hogy ilyen szar leletekkel valahogyan sikerült.
Először is nyugi!
Keress egy számodra szimpatikus meddőségi klinikát. Mi Kaposvár közeliek vagyunk, Pécsre járunk, mert ott hamarabb fogadtak minket. A klinika előírja milyen vizsgálatokat kér. Ezeket Pécsen pl a hüvelyi ultrahang kivételével mind meg lehet csináltatni, tehát minden tb alapú. Közben kértek első konzultációra időpontot.
Mi az első konzi előtt vagyunk. Ott a doki el fogja dönteni a leletek alapján hogyan tovább, ha úgy van, azonnal kezdik a lombikot.
Sok sikert és kitartást! Kívánom, hogy sikerüljön szülővé válnotok!
Érdemes belevágni,hisz gyermeket szeretnétek..Hálistrnnrk.nem.vagxok jàrtas,de hívj fel egy klinikát,nem tudom.nem e magánba szeretnél menni.
Ott elfognak mondani neked mindent!@
Soksikett és kitartást
Szia.
Nekunk 2 Meddosegi Klinika johetett szoba az egyik Szegeden a masik Budan van :).
Szegedre lett volna kozel 8 honap a varakozasi ido az elso konzultaciora igy Budai Meddosegi kozpontot valasztottuk 2 honap varakozasi idovel.
Mi csak a ferjem felol csinaltattuk meg a vizsgalatokat ami rendben volt.
Ami szukseges hogy fogadjanak egy beutalo mind a ketto felnek haziorvostol vagy nogyogyasztol. Hazassagi anyakonyvi kivonat masolata.
Budai meddosegin 2 vizsgalaton kell tulesnie a ferfi tagnak abbol a masodiknak mindenkepp a meddosegi klinikan. Ezen felul nemi betegsegre leszurik vervetellel.
Nekem semmifele vizsgalatom nem volt meg mert fontosnak tartottam hogy mindent helyben intezzek el.
Ami szukseges a noi reszre :
- vervetel mensi 4-5 napja kozott
- rakszures
- kenet minta
- mammografia (uh)
- atjarhatosagi vizsgalat
Ha ez mind meg van utana konzultacio eddig tudom elmondani :)
Mammografian kivul mindent helyben es amit lehet az ottani nogyogyaszom vegzi el.
Ami kimaradt hogy vercsoportot is neznek a noi tagnak
Es ha nem azzal a nogyogyasszal csinaltatod az atjarhatosagit aki a kenetet veszi meg a rakszurest csinalja akkor a mutet elott egy bemutato neven tartott vizsgalaton is meg kell jelenni
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat!
Sokat segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!