Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Van kedvetek együtt fogyókúráz...

Van kedvetek együtt fogyókúrázni hogy nagyobb legyen a motiváció?

Figyelt kérdés

168 cm vagyok és 66 kg.

Van rajtam egy kis súlyfelesleg, úgy látom. Nem tartom magam kövérnek, viszont szeretnék vékonyabb lenni. 57 kg lenne a célom egy tartható fogyókúrával, csak úgy érzem nincs hozzá elég motivációm. Arra gondoltam, aki pont most szeretne elkezdeni fogyokurazni, írhat nekem priviben, és motiválhatnánk egymást a tartható, egészség súlyvesztéssel (heti 1-2 kiló fogyással max)

Nem koplalni szeretnék, előre leszögezem!:)

2023. jan. 26. 08:02
 1/6 anonim válasza:
Hogyan akarsz akkor fogyni?
2023. jan. 26. 08:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Napi 1200-1500 kalóriával, egészséges ételekkel, mellette nem túl megterhelő egészséges testmozgással, sok folyadékbevitellel
2023. jan. 26. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:
1200 kalória alá semmiképpen nem szeretnék menni, hozzáteszem
2023. jan. 26. 09:10
 4/6 anonim válasza:
És ha amugyis 1200 Kalóriával akarsz enni akkor muszáj az egészséges ételek? 1200 Kalóriával igyis úgyis fogy az ember
2023. jan. 26. 09:41
 5/6 anonim válasza:

A motiváció eltűnik, nem erre kellene alapozni.

Az 1200-1500 kalória túl kevés.

A heti 1-2 kiló neked túl sok (és egyébként is elég nagy különbség, hogy 1 vagy 2).

Ez nem megfelelő terv (tervnek nem is lehet hívni) és nem megfelelő célkitűzés, csak "kb. ezt akarom, aztán meglátjuk" jellegű.

Alakíts ki jobb, hosszú távra szóló tervet.

pl. lehetséges, hogy simán elég a testösszetételeden (izom/zsír arány) változtatni, ebben az esetben a "nem túl megterhelő" testmozgás helyett pont hogy megterhelő súlyzós/saját testsúlyos edzéseket kellene végezned, megfelelő kalóriabevitellel ezen edzések támogatásához.

2023. jan. 26. 11:14
 6/6 anonim válasza:
Én csinálom újra 4 hete hajrá!
2023. jan. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!