Tudom hogy még így is nagyon kövér vagyok, de szerintem egész tűrhetően haladok. 16 kg-t fogytam három hónap alatt, napi 900 kalóriával és két óra sporttal. Nagyon jól esne egy kis bíztatás, mert akitől vártam attól sajnos nem kapom meg. Vagy nagyon rossz a helyzet még így is?
Kegyetlenül fegyelmezett vagy, de ennél azért egyél jóval többet... Én a kétszeresét enném minimum, Neked lehet, hogy kevesebb kell, de ne ennyit, ennyi mozgás mellett, ez brutális.
Amúgy szép eredmény és látszik is, az OK, csak tényleg nem ennyire durván kellene.
2015. jún. 17. 22:39
2/13 anonim válasza:
Nagyon nagy fejlődés! Leírnád privátban az étrended?
Am grat csak így továb már nem kell sok! ;)
2015. jún. 17. 22:42
3/13 anonim válasza:
Hatalmas változás, gratulálok!
Viszont a napi 900 kcal és 2 óra edzés nagyon kevés. Nem ájulsz el?!
2015. jún. 17. 22:56
4/13 anonim válasza:
Bocsánat, a keveset a bevitt kalóriamennyiségre írtam, bár gondolom, érthető volt. :)
2015. jún. 17. 22:57
5/13 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam, hallottam hogy ennyi kalória kevés, számítani lehet szédelgésre, fejfájásra, gyengeségre, stb, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sőt, sokkal energikusabbnak érzem magam. Megfigyeléseim szerint sokkal lassabb az anyagcserém mint az átlagnak, talán ezért lehet
2015. jún. 17. 23:04
6/13 anonim válasza:
Abszolút egészségtelen az ilyen gyors ütemű fogyás...
2015. jún. 17. 23:04
7/13 anonim válasza:
Nagyon szép eredmény, legyél büszke magadra, még pár hónap és iszonyú csinos leszel. Igazán irigylésre méltó a kitartásod, ne add fel sosem, ne foglalkozz másokkal, csak irigykednek. Gratulálok!
2015. jún. 17. 23:05
8/13 anonim válasza:
Örülök, hogy jól érzed magad, de tényleg túl keveset eszel, nagyon nem egészséges ilyen intenzitású edzés mellett. Én 1200 kcal körül ettem a diétám alatt, és azt is nagyon kevésnek éreztem. Hogy oldod meg? Mit eszel?
2015. jún. 17. 23:13
9/13 anonim válasza:
Gratulalok,szeretnek en is ilyen kitarto lenni! :)))
2015. jún. 17. 23:16
10/13 anonim válasza:
"ne foglalkozz másokkal, csak irigykednek"
Hülyeség, csak aggódnak, hogy a kérdező tönkreteszi az egészségét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!