Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit szóltok ehhez az eredményh...

Mit szóltok ehhez az eredményhez? (kép)

Figyelt kérdés

Tudom hogy még így is nagyon kövér vagyok, de szerintem egész tűrhetően haladok. 16 kg-t fogytam három hónap alatt, napi 900 kalóriával és két óra sporttal. Nagyon jól esne egy kis bíztatás, mert akitől vártam attól sajnos nem kapom meg. Vagy nagyon rossz a helyzet még így is?

[link]

2015. jún. 17. 22:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon látványos az eredmény, csináld csak nyugodtan tovább! Ill. ahogy mások is mondják, lehet, egy kicsit többet enni nem ártana, már csak azért sem, hogy csökkentsd a jojó-hatás esélyét.

Ha más nem, iktass be még egy étkezést csirkemellel meg salátával vagy egy kiadósabb fehérjeturmixot, az a 2-300 kcal még nem fogja jelentősen rontani a fogyásodat, viszont segíthet megtartani az izmaidat (amire napi 2 óra edzés mellett nagy szükség is van), és segít abban is, hogy ne éhezzél.

2015. jún. 18. 13:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyen nagy túlsúlynál a gyors fogyás azért veszélyes, mert lógni fog a bőröd, és azon utólag már nem lehet segíteni, csak plasztikával.
2015. jún. 18. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:
szia! Nagyon szép eredmény, gratulálok. Én egyébként most vagyok ott, hogy elkezdtem a kalóriaszámlálást, nekem 1100-at mondtak, de most gondolkodom, hogy felemelem 1500-ra, mert ez nagyon kevés, és egy idő után éhezésre fog beállni a szervezet. Emellett mozogni fogok, tehát úgy lesz kb. 1200 kalória, de még az is határeset. Nekem majd 40 kilót kell leadnom, mégsem akarom ennyire drasztikusra levinni a kalóriát. Vigyázz, nehogy túl kevés legyen. De csak így tovább egyébként :)
2015. jún. 28. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!