Mit szóltok ehhez az eredményhez? (kép)
Tudom hogy még így is nagyon kövér vagyok, de szerintem egész tűrhetően haladok. 16 kg-t fogytam három hónap alatt, napi 900 kalóriával és két óra sporttal. Nagyon jól esne egy kis bíztatás, mert akitől vártam attól sajnos nem kapom meg. Vagy nagyon rossz a helyzet még így is?
Szerintem nagyon látványos az eredmény, csináld csak nyugodtan tovább! Ill. ahogy mások is mondják, lehet, egy kicsit többet enni nem ártana, már csak azért sem, hogy csökkentsd a jojó-hatás esélyét.
Ha más nem, iktass be még egy étkezést csirkemellel meg salátával vagy egy kiadósabb fehérjeturmixot, az a 2-300 kcal még nem fogja jelentősen rontani a fogyásodat, viszont segíthet megtartani az izmaidat (amire napi 2 óra edzés mellett nagy szükség is van), és segít abban is, hogy ne éhezzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!