Szorult helyzetben vagy?
Talán egy unatkozó milliárdos tévedt ide?
12 hogy bírod az utcát?
Miket eszel stb?
Csak este szoktam enni. Az egyik rokon befogadott, de csak este 9 után megyek oda, reggel meg el is jövök. Nála szoktam vacsorázni. Flakonokat szoktam gyűjteni, és ha összejön annyi, akkor szoktam venni valami reggelit is, hogy kibírjam valahogy kaja nélkül egész nap. Nagy áldás, hogy be lett vezetve a visszaváltórendszer, mert így a pénz ott van a kukákban meg az utcán, csak össze kell szedni. Nem sok, de mégis valami. Mondjuk a legtöbb hajléktalan piára költi, de én nem iszok, nem cigizek. Csak energiaitalt szoktam inni, mert muszáj valami cukrosat bevinnem, mert rosszul vagyok. Meg a hagulatom is jobb lesz tőle.
Világos. Az egyik kérdés alatt taglalva volt a hajléktalanság helyzete. Nem sok kilátás van. A szerencsésebbek között tudhatod magad hogy van rendes helyen aludni,fürdeni,enni. A többiek megfagynak,éhenhalnak stb.
Talán a kérdező tud lakókocsit biztosítani némi munkával.
Kezdj el valami munkát vállalni. Pár órásat először. Vissza kell integrálódnod vagy meghalsz.
Már a rokonnál vagy nem fenyeget fagyhalál.
A szálló valamiért mindig fekete cica.
Pedig más nem nagyon van.
Az egészséget ne játszd el.
Nem félsz? Jó neked. Mintha tudnád mi vár,kik vagyunk,honnan jövünk, hová tartunk.
Semmit nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!