A legtöbb ember miért túl büszke vagy lusta szorult helyzetben elvállalni bizonyos munkákat?
És most nem akarom letenni a voksokat a gyári munka mellett,mert tény,hogy nem a legimpozánsabb perspektíva, de mikor valaki életében jön egy olyan hullámvölgy,mikor nagyon sok a kiadás,munkahelye pedig nincs (nekem is volt, diplomával) szerintem bevállalható ez a fajta munka is egy ideig.
Ennek ellenére tele a facebook olyan emberrel,akik csak nevetik meg kommentelik ezeket a munkákat hirdetőket, és odaböfögik,hogy nettó 350-400 alatt ők az ébresztőt sem húzzák fel.
“Alja munka,inkább leszek munkanélküli”
“ Németbe’ ezért tízszer annyit adnának. Rabszolgatartók”
Írja ezt Béla a 8 általánosával.
Ember válogatja.
De most pl. én is meg vagyok szorulva, de lehet, hogy ha agonizálnék hónapokat, mire találnék munkát, szakmailag, hosszútávon jobban járnék, mintha elfogadnék egy ilyen munkát. Szóval nem biztos, hogy az a jó, ami most annak tűnik.
Válogatni én is válogatok, mert van, amihez nincs semmi affinitásom, és nem lenne értelme elvállalni, van, amihez meg túlságosan szeretem a gerincemet, szóval például nem lennék jó sales-es még olyan cégnél sem, ahol ez nem a házalásról szól, nem vagyok jó ebben, máshoz értek, illetve a lelkiismeretemmel nem tudnék elszámolni, ha kiskeresetűekre, kisnyugdíjasokra kellene rásóznom méregdrága cuccokat, amik nem jobbak, mint az olcsóbb hasonló változat.
Egyébként én már jártam úgy, hogy nem én nem akartam elvállalni valamit, hanem a cég mondta azt, hogy túlképzett vagyok ahhoz a munkához, és nem vesznek fel, mert úgysem akarnék ott maradni.
Vállaltam már el amúgy alja melót ideiglenesen, amikor megszorultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!