Szorult helyzetben milyen szálláslehetőséget ajánlanátok?
Sziasztok!
Nem alakult túl jól az idei év vége és ahol eddig lakom, onnan költöznöm kell. Nagyon kevés bérből milyen szállást, átmeneti szállót ajánlanátok? Akár arra az esetre is, hogy az ember ne fagyjon meg, vagy a hidegebb heteket, hónapokat átvészelje.
Opció minden, ha elég szorult lesz a helyzet, márpedig az lesz.
Több helyre jelentkeztem, de jó ha 4-5 helyből 1-nél visszajeleznek. Ahol pofára megy a dolog és a szokásos interjúztatás megy, felejtős, mivel minden az arcomra van írva. Leginkább segédmunkás, betanított meló, állattartás - szállással érdekel, hasonló munkákra jelentkeztem is, de sok esélyt nem látok hogy visszajeleznek. A gyári meló kilőve, annó próbáltam a Bosch -t, felfordult a gyomrom, de gyáranként is lehetnek eltérések. Ahol kisebb a létszám ott jobban elvagyok.
Ha nem találsz civilizált helyet, végső esetben ilyeneket is lehet tervezni:
Ponyvát a tetejére.
Az elé tett tűz köré lehet építeni kövekből egy kemenceszerű építményt és agyagos földdel betapaszatni.
Remélem azért találsz civilizáltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!