Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Aki egyáltalán nem használ...

Aki egyáltalán nem használ vegyszereket, dezodort, szódabikarbónát sem dezodorálásra, írjon?! Mindenmentes. Aki kizárólag vízzel tisztálkodik és azután nem dezodorál.

Figyelt kérdés
És semmi egyebet, sót sem.

okt. 21. 08:42
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

Én inkább csak sokszor nem használok dezodort, de nem soha, illetve fürdéshez csak akkor nem, ha pl uszodába elfelejtek magammal vinni valamit... Fürdéshez azért szappan vagy tusfürdő nem árt. Pl épp egyik nap gereblyéztem, sepregettem odakint és zoknin keresztül olyan koszos lett a lábam a portól, hogy szappannal is másodjára jött le. Szimpla vízzel ezt max a törölköző vitte volna le...

Amúgy a napi 2szeri fürdés szerintem sok.... (kivéve kánikulában)

Dezodorra visszatérve.

Ha sehova nem megyek, akkor nem használok. És nem, nem érzem magam büdösebbnek, mint amikor használok. Max az elején nincs az a tipikus "friss illat".

A kaja biztos is, hogy hat a szervezetre. Ha már csak abból indulok ki, hogy az állandóan húst zabáló kolléga milyen undorítóan büdöseket tud fingani... Azt csak a nagy húsevők produkálják....

Én is eszem húst, mindent eszek, mert család miatt annyira nem válogathatok, viszont keveset.

okt. 22. 09:22
 42/50 anonim válasza:

En ismerek egy pasit. Szinte sose izzad, ha mégis akkor sem budos.

Pedig sokszor sok helyzetbe voltam hozzá mar igen kozel. O mondjuk hasznal tusfurdot, de dezodort nem mert nincs is ra szuksege.

30km-es teljesitmeny tura utan is olyan szaga van mintha 5 perce zuhanyzott volna.

Irigylesre méltó egyebkent 😀

okt. 22. 10:15
 43/50 anonim válasza:
Elozo vagyok! Az etkezese 80 % hus, dohanyzik es alkoholt is iszik.
okt. 22. 10:16
 44/50 A kérdező kommentje:

#44, #45, #46! Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat!

Most bővebben nem tudom válaszolni, de figyelemmel követem a válaszokat!

Igazán érdekeseket írtatok! Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennyien fognak írni! Az sejtettem, hogy lesznek beszólások és humortalan alakok.

Nagyon örülök Nektek - mármint akik pozitívan álltak a témához! Új dolgokat is megtudtam.

okt. 22. 13:26
 45/50 anonim válasza:
Jó hogy lesznek mert nem kicsi baj van a fejedbe ilyen gondolkodással:D.De amilyen érzékeny kislány vagy nem mersz reagálni csak arra aki nem mond rosszat rólad:D.
okt. 22. 14:18
 46/50 anonim válasza:

44

Ettél már babot?

okt. 22. 14:53
 47/50 anonim válasza:
Lefogadom, hogy a kérdezőnek nincs senkije és egy macskával él, mert más nem tudná közelebbről elviselni a mindenmentes szagát...
okt. 22. 16:45
 48/50 anonim válasza:

Kérdező:

[link]

okt. 22. 16:52
 49/50 anonim válasza:

47.

Pontosan.

Tuti vénlány.

okt. 22. 20:45
 50/50 anonim válasza:
27) Hamvasztás biztosabb.
okt. 23. 00:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!