Aki egyáltalán nem használ vegyszereket, dezodort, szódabikarbónát sem dezodorálásra, írjon?! Mindenmentes. Aki kizárólag vízzel tisztálkodik és azután nem dezodorál.
20
Bocs, ezt nem tudtam, ez sok minden megmagyaráz. Minek rakták át ide a kérdést vajon?
Víz helyett nem gondoltál füstölésre? Egyre kevesebb a víz itt is és láttam videót, hogy afrikában van olyan törzs, aki nem mosdik, hanem csak füstöli magát.
Egyébként a testszag genetika is. Pl. nem tudom tudod e, de a japánoknak nincs izzadság szaguk valami genetikai mutáció miatt. (ok, hogy lehet kamu, de olvastam valahol)
Egyébként a testszag genetika is. Pl. nem tudom tudod e, de a japánoknak nincs izzadság szaguk valami genetikai mutáció miatt. (ok, hogy lehet kamu, de olvastam valahol)
Eddig még nem jutott eszembe a füstölés. Nem hiszem, hogy alkalmaznám.
Nem tudom, hogy hallottam-e arról, hogy a japánoknak nincs izzadságszaga. Vmi rémlik. Én sem tudom, hogy igaz-e.
De amikor írtad, hogy genetika, akkor eszembe jutott, hogy anyumnak sincs izzadságszaga. Eddig ez nem is jutott eszembe.
Az tényleg furcsa, hogy ezt egyesek el sem tudják képzelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!