Van még esély vagy ez így ennyi?xd
Gyors a lenyegre terek, 20 eves fiu vagyok akik a lanyokat keresik nem kell tovabb olvasniukxddd
Na szoval, mostanaban ramjonnek ilyen fura gondolatok miutan a szuleim 1-2x szepen becsomagolva elem vagtak hogy milyen jo is lenne ha lenne baratnom
Na mar most regen ezzel semmi baj nem volt, volt baratnom is, eljartam egy barati tarsasaggal rendszeresen helyekre, de aztan kozepsuli utan ez teljesen megszunt es total lonely vibe az egesz eletem kb mellesleg az ottani buliban levo lanyokkal se tudnek elkepzelni komolyan kapcsolatot, nem wife material az ottani noi kozeg
A kinezetemmel sose volt baj eleg jo pali vagyok vagy nemtom igy a visszajelzesek alapjan arra kovetkeztetek, csak azota alig jarok el helyekre iskolan kivul, ahol csak fiukkal vagyok mivel programozonak tanulok (amit nem is szeretek amugyxd) es nincs meg ez a lehetosegem mint regen hogy ismerkedjek uj emberekkel
Valaki volt mar ilyen helyzetben, h lehet ebbol kikerulni? Eleg antiszoc vagyok, nem az a szint h meg se merek szolalni de sose voltam az akire rakellett volna szolni h fogja be a szajat
"Total lonely vibe az egesz eletem"
"Xd"
Se egy ékezet, se egy írásjel. Érthetetlen katyvasz, amit leírtál. Tulajdonképpen mi is a baj?
De életképtelen szutykok vagytok te jo isten
Nem is kell ide atomhaboru meg virus kihal az emebriseg magatol ilyen eletkeptelenek miatt
Menjetek bulizni, itt a nyar rengeteg fesztival, program
Ismerkedni se tudsz, mi lesz ha majd meg kell dugnod a csajt
Ennyire fatoku ne legyel mar
Alfa generacio az emeriseg utolso generacioja
Talán nem a 30 éves gyári munkásoktól kérném a tanácsot hanem a velem hasonló életkorú emberektől, nem vártam el hogy ti értsetek bármit is abból amit leírtam :D
Életképtelennek hívsz közbe azt javaslod menjek el a bulizni ahova a generáció szutykai járnak bekúrni hangos szar zenékre ugrálva, teljesen legit a javaslat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!