Szerintetek 50 évesen game over vagy nyílhatnak még lehetőségek?
Épp elmúltam 50, bár nem érzem magam annyinak és állítólag szarul sem nézek ki. Hosszú történeteket lezárva, élet működik, de kötött pályákon mozgok, ahol minimális az esély új emberek felbukkanására, az online társkeresőktől irtózom, s nem bukkan fel senki a semmiből. Szerintetek?
Ja, férfi vagyok.
#30: Azt hogy csináltad?
Mert ha egy nő egy férfit "csak" barátságra szeretne, akkor a pasik többsége vérig sértődik, hogy ő "friendzoneba van rakva".
Legalábbis itt az oldalon jó sokszor leírják ezt.
Mert ha egyébként jó a kommunikáció, közös az érdeklődési kör, hasonló az értékrend stb, akkor az esetek többségében az egyik fél többet akar mint barátság. És akkor már bonyodalom van! :)
Max úgy tudom elképzelni ha egyik fél sem jön be a másiknak külsőre, nincs szexuális vonzalom a másik iránt.
31. Nálam működik.
Tiszteletbe tartjuk a másik kapcsolati státuszát, nem teszünk félreérthető jeleket, viszont cserébe jól elvagyunk és szórakoztatóbb is, mint egy azonos neművel az időtöltés.
31-es: nekem több évtizede vannak ellenkezö nemü barátiam, de eddig egyikkel sem lett más a kapcsolat.
Eleve úgy is kezdtünk, hogy csak barátság, és müködik.
Kérdezö: lehet, hogy neked iy olyan kapcsolat lenne az ideális, ahol ugyan egy pár vagytok, de legalább annyira barátok is, és nem feltétlen éltek ténylegesen együtt.
Több ismerös pár is van, akik szintén nem fiatalon kerültek össze, mindenkinek megvolt/van a saját lakása, élete. Amikor mindkettönek megfelel, akkor valamelyiküknél együtt vannak pár napot vagy hetet, de mindegyik bármikor visszahúzódhat a saját magánterületére. A kapcsolato meglepöen jól müködnek, éppen azért, mert nincsenek folyamatosan együtt és meg mindenkinek továbbra is megvan a szükséges magánszférája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!