Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek 50 évesen game...

Szerintetek 50 évesen game over vagy nyílhatnak még lehetőségek?

Figyelt kérdés

Épp elmúltam 50, bár nem érzem magam annyinak és állítólag szarul sem nézek ki. Hosszú történeteket lezárva, élet működik, de kötött pályákon mozgok, ahol minimális az esély új emberek felbukkanására, az online társkeresőktől irtózom, s nem bukkan fel senki a semmiből. Szerintetek?

Ja, férfi vagyok.

2023. júl. 25. 21:48
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
50 évesen borzasztóan éretlen vagy (#10-es kifejtette a miértjét). Se 25 évesen, se 30, 40, 50, 60 évesen nem fog egy férfi társat találni magának, ha ki sem mozdul otthonról, nem megy emberek közé és/vagy nem próbál online ismerkedni. Ne várd a sült galambot. Tenned kell a boldogságért.
2023. júl. 26. 04:24
 12/38 anonim válasza:
Már 40 évesen is game over van.
2023. júl. 26. 05:40
 13/38 anonim válasza:
A társkeresőzessel mi a baj?
2023. júl. 26. 06:50
 14/38 anonim válasza:
El lehet menni hétvégente szervezett csoportos kirándulásokra, ott ki is lehet kapcsolódni valamint kötetlenül beszélgetni, ismerkedni, ráadást mindig több a hölgy.
2023. júl. 26. 07:12
 15/38 anonim válasza:

A szomszédom (akkor 56 éves) és új párja (akkor 60 éves) a temetöben ismerték meg egymást, egymás mellé volt temetve mindkettejük párja, elöször csak erröl beszélgettek, utána meg privát is összejöttek.

Ezt csak azért írom, mert bárhol, bármikor meg lehet ismerni valakit, de a legkevesebb az esélye, ha bezárkózol egy szobába.

2023. júl. 26. 07:53
 16/38 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm a sok jó tanácsot, tükörtartást.

Ezek szerint érettebbnek kell lennem, kimenni az emberek közé, de legalább a temetőbe...

2023. júl. 26. 10:23
 17/38 anonim válasza:

Bennem 43 évesen fogalmazódott meg, hogy mégiscsak anyuka lennék (azt feltételeztem, hogy megtaláltam a páromat...)

49 éves vagyok - kb. 25%-os párkapcsolatban voltam a közelmúltig. Mégsem igazán passzoltak a csillagállásaink. (Valamennyire igen.)

A szakítóokok egy része - többek között - az ex barátnő állt, aki mindenáron vissza akarta "szerezni" a férfit. (Részben anyagiak játszanak itt közre.) Meg ilyen-olyan apróságok.

Halál?! 36 éves koromtól elszántan küzdöttem azért, hogy APÁCÁNAK(!) állhassak mégis. 10 évesen annak készültem.

Tisztelt Kérdező! 50 évesen még elmehetsz papnak is cölibátusba! Esetleg mindenáron kell társkapcsolat?

2023. júl. 27. 07:50
 18/38 A kérdező kommentje:
A "temetőben" egy előző válaszolónak arra történetére reflektált, amiben a temetőben ismerkedtek össze emberek. A cölibátussal úgy vagyok, mint Augustinus a Vallomásokban: kérlek, Uram, szabadíts meg engem a testi vágyaktól, csak még ne most...
2023. júl. 27. 08:52
 19/38 anonim válasza:

Szerintem ez attól függ hogy milyen a személyiséged.

Mert van aki évesen olyan "nagypapis" és ismerek olyan 50-es pasikat akik sportolnak (triatlon), jobb állapotban vannak mentálisan és testileg is mint sok 30-as.

És ha valaki nyitott természetű, az tud egy sima bevásárlás, postai sorban állás, közben is ismerkedni. Keresni kell valamilyen hobbit ahol vannak nők is, úgy lehet ismerkedni a közös hobbi által.

Az sem mindegy szerintem hogy hol élsz?!

Mert ha valamilyen Isten háta mögötti zsákfaluban, akkor nyilvánvaló hogy jóval kevesebb lesz a lehetőséged, mintha pl Budapesten élnél.

De szerintem az életkor csak egy szám, a személyiséged többet nyom a latba. Hiába van sok lehetősége pl egy 20-30 évesnek az ismerkedésre, ha közben elviselhetetlen a személyisége!

2023. júl. 27. 10:46
 20/38 Popcorn válasza:
Temető, cölibátus...kíváncsian várom mi lesz még 😃
2023. júl. 27. 11:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!