Szerintetek 50 évesen game over vagy nyílhatnak még lehetőségek?
Épp elmúltam 50, bár nem érzem magam annyinak és állítólag szarul sem nézek ki. Hosszú történeteket lezárva, élet működik, de kötött pályákon mozgok, ahol minimális az esély új emberek felbukkanására, az online társkeresőktől irtózom, s nem bukkan fel senki a semmiből. Szerintetek?
Ja, férfi vagyok.
Akkor pontosítom, `feltehetöen` és `szabadidödben` nem mégy emberek közé.
A tény ettöl még ugyanaz marad.
Vagy - legalább idönként - kilépsz a komfortzónából, emberek közé mégy, vagy marad az egyedüllét.
Mint írtam is: igazad van.
De azért köszönöm a pontosítást.
Ugyanez nőben két év mínusszal.
Mit írjak?
A helyzet nem jó, de legalább rossz, avagy társkeresőzés vagy a halál.
Részemről inkább az utóbbi.
Azért az "utóbbi" kissé erős, nem?
Helyette inkább levelezzünk!
"Mostanában fárasztó a munkám, amit rendszerint nem 8 órában végzek, ráadásul nem csupán kötelességből, hanem élvezetből is. Viszont elmenni, emberek közé menni már nincs kedvem utána"
Ha online társkeresőtől irtózol, egyébként meg nem mész emberek közé... jahh igen, biztosan az életkorral van a gond nem a mentalitással. Ha 25 lennél és ugyanilyan életet élnél hemzsegnének körülötted a nők... pihentagyú
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!