Ki van fent ilyenkor? Kérdezzetek, beszélgessünk! Ki magányos?
Tema: Megismertem egy lengyel lanyt, aki itt tanult magyarul, de nyárra hazautazott. Szeptemberben jon vissza egyetem miatt (is). Nem gondoltam volna az elejen, de nagyon beleestem es 2 het mulva kimegyek hozza 5 napra, ami miatt kicsit izgulok, mert bemutat a szuleinek is, meg a legjobb baratainak is, mert mar mindenkinek meselt rolam.
Izgulni izgulok, de mar az ismerkedes eleje ota ugy erzem, hogy ha csak egyszer elunk, akkor miert ne adnék bele 100%-ot az egeszbe. Elötte rengeteg rossz tapasztalatom volt es tok nehez ezeket felretenni sokszor, de ha ezektol nem tudunk elvonatkoztatni, akkor meg az eselytol is megfoszthatjuk magunkat, hogy valami valodit talaljunk.
"Szeretném legalább kipróbálni, hogy megtudjam, a valóbéletben is bejön-e, de most lehetőségem sincs rá, mert elzárkózik minden ilyesmitől."
És többet ér, hogy a pöcsödet milyen módon/hova dugod, mint a kapcsolatod?
Beszélgetésről volt szó, lehet kulturáltan is, gondolom.
Valaki őszinte, nem kell leharapni a fejét.
Nő vagyok és korán kelek :)
#20 ott a pont
De mar konkretan kivancsi lennek mi az amit a feleseg nem enged? Azert az kemeny lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!