Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ki van fent ilyenkor? Kérdezze...

Ki van fent ilyenkor? Kérdezzetek, beszélgessünk! Ki magányos?

Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 22:35
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Tema: Megismertem egy lengyel lanyt, aki itt tanult magyarul, de nyárra hazautazott. Szeptemberben jon vissza egyetem miatt (is). Nem gondoltam volna az elejen, de nagyon beleestem es 2 het mulva kimegyek hozza 5 napra, ami miatt kicsit izgulok, mert bemutat a szuleinek is, meg a legjobb baratainak is, mert mar mindenkinek meselt rolam.

Izgulni izgulok, de mar az ismerkedes eleje ota ugy erzem, hogy ha csak egyszer elunk, akkor miert ne adnék bele 100%-ot az egeszbe. Elötte rengeteg rossz tapasztalatom volt es tok nehez ezeket felretenni sokszor, de ha ezektol nem tudunk elvonatkoztatni, akkor meg az eselytol is megfoszthatjuk magunkat, hogy valami valodit talaljunk.

2023. júl. 17. 23:00
 12/26 anonim válasza:
Házas vagyok, nincs szabad hétvégém. Ha volna, keresnék egy olyan lányt, akivel kiélhetem a vágyaim.
2023. júl. 17. 23:00
 13/26 anonim válasza:
#13-as Miert nem teszed ezt a felesegeddel? Nem ironia, komolyan kerdezem. Ahelyett, hogy felremesz, a hazassagodat is javithatnad
2023. júl. 17. 23:03
 14/26 anonim válasza:
Nyelvet tanulok, de már gondolkodtam, hogy kellene egy külföldi ismerős, akivel lehetne barátkozni, csevegni... nem ismerkedési céllal, hanem hogy a nyelvet, kultúrát jobban megismerjem. De aztán letettem róla.
2023. júl. 17. 23:04
 15/26 anonim válasza:
Mert van 1-2 dolog, amit vele nem élhetek meg. Szeretném legalább kipróbálni, hogy megtudjam, a valóbéletben is bejön-e, de most lehetőségem sincs rá, mert elzárkózik minden ilyesmitől.
2023. júl. 17. 23:05
 16/26 anonim válasza:
Kérdező neked hogyan telnek a hétvégék?
2023. júl. 17. 23:10
 17/26 anonim válasza:
Én is itt vagyok, pedig 6 órakor kell kelnem.
2023. júl. 17. 23:10
 18/26 anonim válasza:

"Szeretném legalább kipróbálni, hogy megtudjam, a valóbéletben is bejön-e, de most lehetőségem sincs rá, mert elzárkózik minden ilyesmitől."

És többet ér, hogy a pöcsödet milyen módon/hova dugod, mint a kapcsolatod?

2023. júl. 17. 23:18
 19/26 anonim válasza:

Beszélgetésről volt szó, lehet kulturáltan is, gondolom.

Valaki őszinte, nem kell leharapni a fejét.

Nő vagyok és korán kelek :)

2023. júl. 17. 23:25
 20/26 A kérdező kommentje:

#20 ott a pont

De mar konkretan kivancsi lennek mi az amit a feleseg nem enged? Azert az kemeny lehet

2023. júl. 17. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!