Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessünk első randin?
Ez nem lehet elkerülni, rögtönözni kell, és ha a nő normális, úgyis segíti tovább a beszélgetést.
Én randi előtt megbeszéltem a csajjal, hogy szívesen hallanék arról a témáról, ami érdekli maga a témakör is megvolt), és úgy voltam vele megvan a konkrét téma. Aztán a randin nem tudott róla egy mukkot sem beszélni...
Istenem... komolyan mondjátok már hölgyek, hogy valójában nem mentek el randizni egy olyan pasassal, aki nem képes 1 órát kötetlenül csevegni GYKs segítség nélkül!
Légyszi! De tényleg...
Bármiről beszélgessetek, ami éppen eszetekbe jut. Pl. mit csinált ma, iskolába jár, vagy dolgozik, hogy érzi ott magát, mik a kedves tantárgyai, hol végezte az iskoláit, van-e háziállatuk, hallotta-e mi történtitt vagy ott?
Te is mondd el a magad véleményét arról, amit válaszol. Fontos, hogy a válaszaitok őszinték legyenek, hűen tükrözzék a nézeteiteket.
Egyébként én meg is bántam az ilyen éttermes randikat. Soha többet elsőre. Inkább olyan programot kell szervezni, ami tevékeny, és akkor nincs kínos csend. Persze erre is lesz sok nő, aki azt mondja, ő beszélgetni meg ismerkedni akar elsőre.
Hát rendben, kedves, akkor készülj sok témával és ne tőlem várj kiselőadást 2 órán át. 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!