Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről beszélgessünk első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Martinez07 kérdése:

Miről beszélgessünk első randin?

Figyelt kérdés
Nem szeretném azt hogy kinos csend legyen néhány alakalommal.

#párkapcsolat #első randi,
2020. dec. 12. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem lehet elkerülni, rögtönözni kell, és ha a nő normális, úgyis segíti tovább a beszélgetést.

Én randi előtt megbeszéltem a csajjal, hogy szívesen hallanék arról a témáról, ami érdekli maga a témakör is megvolt), és úgy voltam vele megvan a konkrét téma. Aztán a randin nem tudott róla egy mukkot sem beszélni...

2020. dec. 12. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Térinformatikáról.
2020. dec. 12. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Istenem... komolyan mondjátok már hölgyek, hogy valójában nem mentek el randizni egy olyan pasassal, aki nem képes 1 órát kötetlenül csevegni GYKs segítség nélkül!

Légyszi! De tényleg...

2020. dec. 12. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
2: az jó téma, de óvatosan az ilyen tippel. Amilyen hülye a kérdező, tényleg vesz gyorsan egy szakkönyvet, és bemagolja az első 3 oldalt, hogy lenyűgözze a csajt :P
2020. dec. 12. 17:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2020. dec. 12. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Bármiről beszélgessetek, ami éppen eszetekbe jut. Pl. mit csinált ma, iskolába jár, vagy dolgozik, hogy érzi ott magát, mik a kedves tantárgyai, hol végezte az iskoláit, van-e háziállatuk, hallotta-e mi történtitt vagy ott?

Te is mondd el a magad véleményét arról, amit válaszol. Fontos, hogy a válaszaitok őszinték legyenek, hűen tükrözzék a nézeteiteket.

2020. dec. 12. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Koronavírus-járvány, globális felmelegedés, abortusz szabályozása, vallás, emberkereskedelem, politikai ideológiák stb.
2020. dec. 12. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
7: nagyon jó témák, de szerinted a kérdező melyikről tud 2 összetett mondatot összeszedni... 5 téma, mir kinyög 2 mondatot az 5 perc, ez még mindig csak 25 az órából :D
2020. dec. 13. 08:16
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, 8-asnak: Oké, amúgy 6 témát írtam, 2 mindatonként 5 perc, akkor 30 perc pipa. A másik 30 perc a lányé, szóval megvagyunk. :)) Azért ajánlok egy plusz témát, hátha az előzőek közül nem mind nyerte el a kérdező tetszését:kábítószerfüggőség pl.:)))
2020. dec. 13. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

Egyébként én meg is bántam az ilyen éttermes randikat. Soha többet elsőre. Inkább olyan programot kell szervezni, ami tevékeny, és akkor nincs kínos csend. Persze erre is lesz sok nő, aki azt mondja, ő beszélgetni meg ismerkedni akar elsőre.

Hát rendben, kedves, akkor készülj sok témával és ne tőlem várj kiselőadást 2 órán át. 1-es voltam.

2020. dec. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!