Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessünk? L24
Figyelt kérdés
Megismertem interneten egy szimpatikus fiatalembert, ő 27 éves. De, kicsit új nekem az ilyesfajta ismerkedés, úgymond - Tinder - és nem tudom, hirtelen, hogy milyen témákat "dobjak be". :D2022. ápr. 9. 22:04
1/9 anonim válasza:
Igazából arról amitől jól esik, ha keresni kell a témákat az már nem túl jó jel. Nekem valakivel nagyon könnyű, valakivel meg nyilván nehezebb beszélgetnem.
2/9 A kérdező kommentje:
Egy vadidegennel hirtelen miről beszélgetsz? Te gondolat olvasó vagy és egyből jó témákat találsz, ugye? :)
2022. ápr. 9. 22:12
3/9 anonim válasza:
Kérdezd tőle van e kocsija pl. :) tőlem szokták kérdezni lányok
4/9 anonim válasza:
Amikor én ismerkedtem, elkezdtünk random témákról beszélgetni, életmód, hobbik, majd kiderült, hogy vidéki, az is, hogy ugyanonnan származunk, sőt, egy suliba jártunk anno, csak Ő pár évfolyammal utánam. Kicsi a világ, honnan tudhatod, hogy nem lesz veled is hasonló?! Engedd áramlani a témákat, ne feszülj rá, ez a lényege. :)
(F)
5/9 anonim válasza:
Munkájáról, hobbijairól kérdezel és reagálsz rá!
Jobb esetben ő is érdeklődik!
6/9 anonim válasza:
Nagyszerűen hozod a tinderező ember színvonalát! Köszönjük...
7/9 anonim válasza:
Kezdeményezni szerintem legjobb a profilképén található érdekességek, illetve a bemutatkozószöveg alapján. Hogyha ezt követően jó a hangulat, jöhet a többi kérdés, bármi, ami érdekel vele kapcsolatban. Barátaiddal, más emberekkel személyesen miről beszélsz? Őt se kezeld másképp, állj hozzá pozitívan, hogy akár valami jó is kisülhet belőle. Amennyiben nem érdekel semmi vele kapcsolatban, akkor nem őt keresed.
8/9 anonim válasza:
7-es jókat ír. Lehet olyat is, hogy hogy telt a napja, mivel tölti a szabadidejét. Én arra figyelek, hogy ne érdeklődjek jobban, mint a pasi, igen is teperjen egy kicsit, ha meg még kommunikálni sem képes, akkor ott ette meg a fene.
9/9 anonim válasza:
Mi is neten ismerkedtünk meg. Szerencsére nálunk hamar tört a jég, mert reggel elkezdtünk beszélgetni, este már telefonon hívott, így sokkal jobban lehetett görgetni a beszelgetést minden irányban.
Filmek, zene, hobbi, család, munka rengeteg téma van amit ki.lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!