Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam egy lányt randira....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam egy lányt randira. Miről/ hogyan beszélgessek vele, hogy esélyem legyen összejöni vele?

Figyelt kérdés

Régebben randiztam egy lánnyal. Jól elbeszélgettünk, már vagy harmadszor találkoztunk, mikor közölte velem, hogy van pasija.

Azért volt "érdekes" a dolog, mert mikor megismertem kb. 2 héttel előtte, akkor mondta, hogy nincs senkije.

Lényegében találkoztunk és beszélgettünk, nevetgéltün és veccelődtünk együtt, de közben összejött valakivel.

Gondolom én nem nyomultam eléggé, vagy valami mást rontottam el.

Mit tegyek, vagy mondja/ hogyan viselkedjek, hogy ez most nem forduljon elő újra egy másik lánynál?

Azt sem szeretném ha csak a barátja lennék.

2020. dec. 10. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Annál többet, hogy önmagadat adod és öszinte vagy szerintem nem tehetsz... ha ez nem köti le a lány figyelmét irányodba, akkor tetsz bármit, nem fog sikerülni, el kell engedni és tovább kell lépni.

Ezt tudom tanácsolni. Értelmes és jóravaló személynek tűnsz, ne pedáloz feleslegesen olyan után akit érzed, hogy nem értekeli a figyelmedet és akit nem köt le a személyiséged, mert csak felesleges értékes energiákat pazarolsz el lényegében a semmire...

2020. dec. 10. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

* Annál többet, hogy önmagadat adod és öszinte vagy szerintem nem tehetsz... ha ez nem köti le a lány figyelmét irányodba, akkor tehetsz bármit, nem fog sikerülni, el kell engedni és tovább kell lépni.

Ezt tudom tanácsolni. Értelmes és jóravaló személynek tűnsz, ne pedáloz feleslegesen olyan után akin érzed, hogy nem értekeli a figyelmedet és akit nem köt le a személyiséged és csak egy beszélgető partner kell neki, vagyis egy lelki szemetesláda akit bármikor elővehet, mert csak felesleges értékes energiákat pazarolsz el lényegében a semmire...

2020. dec. 10. 18:47
 3/3 anonim válasza:

Előző jókat írt

+ éreztesd vele hogy ez nem csak baráti tali. Bókolj neki, érintsd meg: karold át a vállát, fogd meg a kezét, ilyenek.

Az előző lány meg szerintem nem rajtad múlt. Ha neki más jön be, te meg nem, hiába adod a legjobb formádat, azon nem tudsz változtatni.

2020. dec. 10. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!