Nők, akik tartanak a férfiaktól. Van kedvük írni?
Harmincas férfi vagyok, Budapesten élek és barátságos vagyok. Szeretnék olyan nőkkel elmélyülten beszélgetni (esetleg találkozni is), akik valamilyen módon félnek a pasiktól. Nem vagyok ítélkező fajta, szeretném ha a tolerancia és bizalom kölcsönös lenne.
Nem csak arra gondolok hogy attól fél a nő hogy a férfi erőszakossá válhat. Sok féle dolog miatt lehet aggódni, jónéhány viselkedéstől, következménytől sőt akár véleménytől is (főleg ha ezek ki nem mondottak, de "mi van ha") lehet valaki frusztrált, szorongó.
Csak őszinte emberek üzeneteit várom. Akit érdekel, írjon privátban. Én az első lépést megtettem helyetted, most Te következel 🤓
Az emberek nem az igazságot, a tisztességet szeretik, hanem a mutyit, nem véletlen, hogy ilyen pártok, emberek ülnek a parlamentben. Szóval nem látom elérkezettnek az időt, hogy megmentsük a világot 😂.
Estem én is abba a hibába, hogy azt hittem, szeretettel, jó indulattal meg lehet menteni egy ilyen lányt, hidd el, sajnos nem lehet, nem tud változni, egy helyben topog, tett erőfeszítéseket, de csak kisebb lépések sikerültek, komoly változás nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!