Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, akik tartanak a férfiaktó...

Nők, akik tartanak a férfiaktól. Van kedvük írni?

Figyelt kérdés

Harmincas férfi vagyok, Budapesten élek és barátságos vagyok. Szeretnék olyan nőkkel elmélyülten beszélgetni (esetleg találkozni is), akik valamilyen módon félnek a pasiktól. Nem vagyok ítélkező fajta, szeretném ha a tolerancia és bizalom kölcsönös lenne.

Nem csak arra gondolok hogy attól fél a nő hogy a férfi erőszakossá válhat. Sok féle dolog miatt lehet aggódni, jónéhány viselkedéstől, következménytől sőt akár véleménytől is (főleg ha ezek ki nem mondottak, de "mi van ha") lehet valaki frusztrált, szorongó.

Csak őszinte emberek üzeneteit várom. Akit érdekel, írjon privátban. Én az első lépést megtettem helyetted, most Te következel 🤓

2023. ápr. 2. 14:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
Megmented a világot, ugye, te kis felsőbbrendűke?
2023. ápr. 2. 19:35
 32/42 anonim válasza:
ja meg kicsit sem feltűnő hogy a 26 és 29es választ saját magadnak írtad egy másik fiókból xddd gyökér
2023. ápr. 2. 19:38
 33/42 anonim válasza:
Szörnyű, hogy mennyi toxikus, elvetemült állat van ezen az oldalon
2023. ápr. 2. 19:45
 34/42 A kérdező kommentje:

Igen, megmentek a világon annyi embert a felesleges szenvedéstől, amennyit csak tudok. Legalábbis ez a terv

Társuljatok be, ha sokan leszünk alapítunk egyházat és/vagy politikai pártot is hogy mégtöbb emberhez eljusson a jóság.

2023. ápr. 2. 20:19
 35/42 anonim válasza:

"Igen, megmentek a világon annyi embert a felesleges szenvedéstől, amennyit csak tudok. Legalábbis ez a terv"

Ha ez a cél, akkor igencsak érdekes, hogy az ismerkedés kategóriába került a kérdés, és nem a mentális egészség kategóriába. Ügyes próbálkozás.

Ha ennyire szeretnél szenvedő embereken segíteni, inkább nyisd ki a pénztárcád és adományozz rászorulóknak, vagy állj be valahova önkénteskedni, ahol értelmes dolgokat is tudsz csinálni. Itt már rég leírtad magad.

2023. ápr. 2. 20:23
 36/42 anonim válasza:
Politikai párttal és egyházzal a jóságért! XD Most már tuti, troll vagy!
2023. ápr. 2. 20:52
 37/42 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mentális szakember, így nincs semmi jogom hogy oda írjak ki ilyesmit.

Senkit nem akarok megtéveszteni, nem vagyok vajákos ember.

2023. ápr. 2. 20:54
 38/42 anonim válasza:
Én kipróbálnám, írj! :D
2023. ápr. 2. 22:15
 39/42 anonim válasza:
A kommentelők nem poénból kötekednek hanem azért, mert átlátnak rajtad, mint a szitán. Nem tudsz csajozni és ezért (az általad feltételezett) 'könnyű prédára' hajtasz, aki (feltételezésed szerint) majd fittyet hányna a hiányosságaidra, amikre más nők nem. A másik meg az, hogy hülyének nézel mindenkit. Kikérem magamnak, hogy korban a kérdezőhöz közel-állóan, 30+ férfiként ilyen buta emberekkel azonosítsanak. A hiba az ön készülékében van.
2023. ápr. 2. 22:43
 40/42 anonim válasza:

"A kommentelők nem poénból kötekednek hanem azért, mert"..... itt nincs pontozási rendszer, bárkibe beleköthetnek, mert még annyi következménye sincsen mint máshol (ahol szarrá értékelnék őket negatívba)

Olyanok mint a kivert kóborkutyák, akik falkába verődnek, ha érzik a potenciális áldozat jelenlétét.

Jól mondta az egyik válaszoló, hogy ide teljesen felesleges bármit is íni. Függetlenül attól, hogy a kérdés baromság vagy sem.

Ha egy csaj tesz fel kérdést, egyből mindenki inas kiscsicskába vágja magát, és megy a nyáladzás a kérdés alatt. Ha meg egy férfi ír ki kérdést nők részére, azonnal megjelenik néhány megkeseredett feminista és élettelen troll. Kabaré amúgy, mennyire összegyűjti a hulladékot egy-egy ilyen kategória 🤣

2023. ápr. 3. 01:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!