Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, akik tartanak a férfiaktó...

Nők, akik tartanak a férfiaktól. Van kedvük írni?

Figyelt kérdés

Harmincas férfi vagyok, Budapesten élek és barátságos vagyok. Szeretnék olyan nőkkel elmélyülten beszélgetni (esetleg találkozni is), akik valamilyen módon félnek a pasiktól. Nem vagyok ítélkező fajta, szeretném ha a tolerancia és bizalom kölcsönös lenne.

Nem csak arra gondolok hogy attól fél a nő hogy a férfi erőszakossá válhat. Sok féle dolog miatt lehet aggódni, jónéhány viselkedéstől, következménytől sőt akár véleménytől is (főleg ha ezek ki nem mondottak, de "mi van ha") lehet valaki frusztrált, szorongó.

Csak őszinte emberek üzeneteit várom. Akit érdekel, írjon privátban. Én az első lépést megtettem helyetted, most Te következel 🤓

2023. ápr. 2. 14:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
Pszichológus tud segíteni nekik. Te milyen módon tudnál? És mi hasznod van belőle? Kötve hiszem, hogy csupán önzetlenségből, jóindulatból tennéd, és nincs semmilyen hátsó szándékod.
2023. ápr. 2. 18:26
 12/42 A kérdező kommentje:

Szerinted ők elmennek pszichológushoz?

Ha így lenne, már mentek volna. Aki pedig volt már, azon nem tudott segíteni a szakember. Másként kívánok segíteni, és had ne kelljen már magyarázkodnom itt egy névtelen hitetlennek.

Másrészt mi az, hogy mi a hasznom? Jó ha tudod, vannak emberek, akik nem csak saját boldogulásukban lelik örömüket.

Persze, feltételezzél csak nyugodtan hátsó szándékot, úgyis csak magdból tudsz kiindulni

2023. ápr. 2. 18:38
 13/42 anonim válasza:

"Szerinted ők elmennek pszichológushoz? Ha így lenne, már mentek volna. Aki pedig volt már, azon nem tudott segíteni a szakember."

Az igen, micsoda érvelés! :)

Ha szakembernek nem sikerült, akkor neked hogy fog?

+1 Miért nem mentálisan ép nőkkel ismerkedsz?

2023. ápr. 2. 18:49
 14/42 anonim válasza:
Reméljük, egy gátlásos, félős nő se hülye, hogy bedőljön ennek.
2023. ápr. 2. 18:52
 15/42 A kérdező kommentje:
Azért hogy az irigy inceleknek legyen min pörögni 🤭
 16/42 anonim válasza:
Én befizetek egy ilyen terápiára.😃 Most már nagyon kíváncsi vagyok. A pszichológus, akihez jártam, nem igazán segített. Érdekelnének a te módszereid.😂
 17/42 anonim válasza:

"Azért hogy az irigy inceleknek legyen min pörögni 🤭"

Nő vagyok. Érdekes ez a passzív-agresszív stílus. Hölgyeim, remélem látjátok, hogy mi van a felszín alatt. :)

Egyébként egy egyszerű kérdést tettem fel, miért lenne ettől bárki is incel? Tisztában vagy egyáltalán a szó jelentésével?

2023. ápr. 2. 18:58
 18/42 anonim válasza:
Hátapám, nem lettél szimpibb ezzel a stand-up-al.
2023. ápr. 2. 19:02
 19/42 A kérdező kommentje:

"Nő vagyok"

Hát persze, hogy az vagy! Egy teljesen tip-top nő, aki testileg és lelkileg is abszolút rendben van. Gondolom pont most ment ki a bokád, és az összes barátod Balin van. Csak emiatt lógsz itt, s inc(s )elkedsz feleslegesen.

2023. ápr. 2. 19:03
 20/42 anonim válasza:
Ha nincs rendben lelkileg, te majd úgy is segítesz neki, nem? Hiszen erről szól a kérdés 🙂
2023. ápr. 2. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!