Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » ‼️ NYÍREGYHÁZA (~környéke) ‼️...

‼️ NYÍREGYHÁZA (~környéke) ‼️ vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyén belül élő lányok/csajok ! :) Leginkább fiatal, 18-30. év körüliek, lenne kedvetek ismerkedni? Nem online 8hónapot írni, hanem..👇 több lent.. :))

Figyelt kérdés

...hanem megismerni egy mások által jónak tartott fiatal, (valamilyen szinten) szofisztikált fiút/férfit.

Tudom, nem ez a legjobb mód, módszer az ismerkedésre. 🖖

De azért (itt is) teszek egy próbát, hisz nem veszíthetek vele semmit..

Ez a korosztály leginkább eléggé online , bár már szinte mindegyik :D

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor írjon.. :)

Danke🤠

2023. ápr. 1. 21:54
 1/10 anonim válasza:
Igen! Nyíregyháza, 29/N, 6000/megkezdett óra
2023. ápr. 1. 23:18
 2/10 anonim válasza:
#1 kissé olcsó vagy
2023. ápr. 2. 11:41
 3/10 A kérdező kommentje:

#2 kissé? 😂😂

Az ár mindig függ a felhozataltol..🤣😂

#1. Írtam levelet. És hát nem irtal vissza vagy ennyi vendeg van mondjuk 6ezerert.

2023. ápr. 2. 12:29
 4/10 anonim válasza:

Te tuti, hogy cigány vagy kérdező.

A fajod jellegzetes emoji használata simán lebuktat még így anonim módon is.

2023. ápr. 4. 09:09
 5/10 A kérdező kommentje:

#4.

Mennyire lehetsz iskolázatlan, műveletlen, ocsmány , ha származás szerint csoportositod az embereket. Nem is mondok rád semmit nem süllyedek a szintedre.

2023. ápr. 4. 15:32
 6/10 anonim válasza:
Egyik sem vagyok a felsoroltak közül kedves kisebbségi honfitársam, csak szimplán egy rasszista. Neked már nincs is hova lesüllyedned, érezd megtiszteltetésnek, hogy egy ilyen becsületes tanult fehér ember szóba áll egy ilyen magadfajtával és megtisztel a válaszaival.
2023. ápr. 4. 16:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Szemtől szembe megse mersz szólalni
2023. ápr. 4. 16:38
 8/10 anonim válasza:

Örülök, hogy így látatlanban is meg tudod ezt mondani. Nagyobb “sportoló” vagy mint ti vagy a fajtársaid, ha érted mire gondolok more.

Amúgy ki is a tanulatlan paraszt, ha egyből boxolni akarsz? Ősember szint..

2023. ápr. 4. 16:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Macska jancsi.. online megy. De utcán nem vagy bátor. Ennyi sok időd van itt írkálni.. sajnálom a barátnöd.. ja hogy neked nincs is
2023. ápr. 4. 17:11
 10/10 anonim válasza:

De van csak még nem ért haza, ha érdekelt paprika Jancsi. De pont te offolnál be olyannal, hogy nincs csajom? 😂 Ember te kuncsorogsz itt, hogy ismerkedjen már veled valaki. 😂😂 Mert te nem ugyan úgy itt irkálsz nekem egész végig? Ugyan annyi időd van neked is úgy néz ki… Gondolkodj már mielőtt valamivel be szeretnél oltani.. a csajok nem szeretik a buta kisfiúkat.

Amúgy most kimutatkozott a valódi cibbány éned, a válaszaid alapján mostmár -1.000.000%-ot romlottak az esélyeid (eddig sem volt mondjuk). Szíííívesen more.

2023. ápr. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!