‼️ NYÍREGYHÁZA (~környéke) ‼️ vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyén belül élő lányok/csajok ! :) Leginkább fiatal, 18-30. év körüliek, lenne kedvetek ismerkedni? Nem online 8hónapot írni, hanem..👇 több lent.. :))
...hanem megismerni egy mások által jónak tartott fiatal, (valamilyen szinten) szofisztikált fiút/férfit.
Tudom, nem ez a legjobb mód, módszer az ismerkedésre. 🖖
De azért (itt is) teszek egy próbát, hisz nem veszíthetek vele semmit..
Ez a korosztály leginkább eléggé online , bár már szinte mindegyik :D
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor írjon.. :)
Danke🤠
#2 kissé? 😂😂
Az ár mindig függ a felhozataltol..🤣😂
#1. Írtam levelet. És hát nem irtal vissza vagy ennyi vendeg van mondjuk 6ezerert.
Te tuti, hogy cigány vagy kérdező.
A fajod jellegzetes emoji használata simán lebuktat még így anonim módon is.
#4.
Mennyire lehetsz iskolázatlan, műveletlen, ocsmány , ha származás szerint csoportositod az embereket. Nem is mondok rád semmit nem süllyedek a szintedre.
Örülök, hogy így látatlanban is meg tudod ezt mondani. Nagyobb “sportoló” vagy mint ti vagy a fajtársaid, ha érted mire gondolok more.
Amúgy ki is a tanulatlan paraszt, ha egyből boxolni akarsz? Ősember szint..
De van csak még nem ért haza, ha érdekelt paprika Jancsi. De pont te offolnál be olyannal, hogy nincs csajom? 😂 Ember te kuncsorogsz itt, hogy ismerkedjen már veled valaki. 😂😂 Mert te nem ugyan úgy itt irkálsz nekem egész végig? Ugyan annyi időd van neked is úgy néz ki… Gondolkodj már mielőtt valamivel be szeretnél oltani.. a csajok nem szeretik a buta kisfiúkat.
Amúgy most kimutatkozott a valódi cibbány éned, a válaszaid alapján mostmár -1.000.000%-ot romlottak az esélyeid (eddig sem volt mondjuk). Szíííívesen more.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!