Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, akik tartanak a férfiaktó...

Nők, akik tartanak a férfiaktól. Van kedvük írni?

Figyelt kérdés

Harmincas férfi vagyok, Budapesten élek és barátságos vagyok. Szeretnék olyan nőkkel elmélyülten beszélgetni (esetleg találkozni is), akik valamilyen módon félnek a pasiktól. Nem vagyok ítélkező fajta, szeretném ha a tolerancia és bizalom kölcsönös lenne.

Nem csak arra gondolok hogy attól fél a nő hogy a férfi erőszakossá válhat. Sok féle dolog miatt lehet aggódni, jónéhány viselkedéstől, következménytől sőt akár véleménytől is (főleg ha ezek ki nem mondottak, de "mi van ha") lehet valaki frusztrált, szorongó.

Csak őszinte emberek üzeneteit várom. Akit érdekel, írjon privátban. Én az első lépést megtettem helyetted, most Te következel 🤓

2023. ápr. 2. 14:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
Végtelenül szánalmas a próbálkozásod. Nárcisztikus barom.
2023. ápr. 2. 19:10
 22/42 anonim válasza:
És te miért lógsz itt fent? Neked is kiment a bokád és a barátaid mind Balin vannak? Esetleg a való életben nem kellesz a kutyának se, ezért itt, név és arc nélkül próbálod kihasználni a kétségbeesett nőket? Ugyan...
2023. ápr. 2. 19:13
 23/42 anonim válasza:
Az ilyen öntelt majmokat látva irigylem a leszbikusokat.
2023. ápr. 2. 19:15
 24/42 A kérdező kommentje:

Irigyelheted is, mert te még nekik se kellesz 🤣

NyomINCEL!

2023. ápr. 2. 19:23
 25/42 anonim válasza:
én úgy látom annak sem vagy tudatában hogy az incel kifejezést férfiakra használják xd grat amúgy, a kommentjeidből tényleg azt tudom kikövetkeztetni hogy csodálatos mentális segítséget tudnál nyújtani az arra rászoruló nőknek XD
2023. ápr. 2. 19:25
 26/42 anonim válasza:

Nem tudom mit várt a kérdező ezen az oldalon. Itt javarészt sérültek vannak, gyávák, nyomik, és magukat csajnak kiadó vadbarmok.

Ja, meg önjelölt pszichológusok, akik a való életben egy érettségiig sem jutottak.

2023. ápr. 2. 19:28
 27/42 anonim válasza:

"Harmincas férfi vagyok, Budapesten élek és barátságos vagyok."

Aha, tényleg rohadtul barátságos vagy

2023. ápr. 2. 19:28
 28/42 anonim válasza:
#26 mert a kérdező saját maga nem önjelölt pszichológus?xddd
2023. ápr. 2. 19:29
 29/42 anonim válasza:

Nem tudom, de nem látok semmi olyat ami erre utalna.

Kérdező, ne reagalj a provokátorokra. Nincs életük, és az anyjukkal laknak!

2023. ápr. 2. 19:31
 30/42 anonim válasza:
#24 Nő vagyok, te b@lfasz. Az az önteltséged újabb bizonyítéka, hogy élből elutasítod, hogy nő tartja visszataszítónak a lekezelő vergődésedet.
2023. ápr. 2. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!