Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, akik tartanak a férfiaktó...

Nők, akik tartanak a férfiaktól. Van kedvük írni?

Figyelt kérdés

Harmincas férfi vagyok, Budapesten élek és barátságos vagyok. Szeretnék olyan nőkkel elmélyülten beszélgetni (esetleg találkozni is), akik valamilyen módon félnek a pasiktól. Nem vagyok ítélkező fajta, szeretném ha a tolerancia és bizalom kölcsönös lenne.

Nem csak arra gondolok hogy attól fél a nő hogy a férfi erőszakossá válhat. Sok féle dolog miatt lehet aggódni, jónéhány viselkedéstől, következménytől sőt akár véleménytől is (főleg ha ezek ki nem mondottak, de "mi van ha") lehet valaki frusztrált, szorongó.

Csak őszinte emberek üzeneteit várom. Akit érdekel, írjon privátban. Én az első lépést megtettem helyetted, most Te következel 🤓

2023. ápr. 2. 14:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
Ha fél, miért akarna találkozni?
2023. ápr. 2. 14:24
 2/42 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert szeretne változtazni, vagy egész más miatt 😉
2023. ápr. 2. 15:01
 3/42 anonim válasza:
Nagyon kedves vagy, hogy helyettem tetted meg az első lépést
2023. ápr. 2. 15:09
 4/42 anonim válasza:
Megszánja szegény, szorongó, félős nőket... Mindjárt elalélok.
2023. ápr. 2. 15:52
 5/42 anonim válasza:
Én minden embertől félek. ☺️
2023. ápr. 2. 16:19
 6/42 anonim válasza:

"szeretném ha a tolerancia és bizalom kölcsönös lenne"

De pont a félősek nem fognak bizalmat előlegezni.. ezt így hogy várhatod el olyanoktól, akik pont hogy eleve bizalmatlanok, nem értem.

2023. ápr. 2. 16:34
 7/42 anonim válasza:
Ha félnek,neked se fognak írni.
2023. ápr. 2. 17:29
 8/42 anonim válasza:
Így akarod kihasználni a bizonytalan, sérült, önbizalomhiányos nőket? Szánalmas, remélem senki nem fog ennek bedőlni.
2023. ápr. 2. 18:19
 9/42 A kérdező kommentje:

17:29 igen, a legtöbb nyilván nekem se fog írni, ők olyanok maradnak addig, ameddig nem tesznek lényegi erőfeszítést a gyógyuláshoz.

Viszont én nem a legtöbbet keresem, hanem azt a keveset aki szeretne fejlődni (!és tesz is érte!), nem pedig vegetálni + kifogások mögé bújni még 20-30 évig.

2023. ápr. 2. 18:23
 10/42 anonim válasza:

A gyógyuláshoz.. ahaa.

És miért nem eleve egészséges nőket keresel?

2023. ápr. 2. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!