Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Figyelt kérdés

Nem, vita alatt nem arra gondolok amit (annó) anyukáddal csináltál, mikor nem engedett el a buliba, hanem egy kultúrált keretek közötti érvelés, a meghatározott témában.

A témám pedig első sorban az LMBTQ és a BLM mozgalmak lennének, így ha valamelyik tevékenységét aktívan vagy passzívan követed, és lenne kedved ezekről vitatkozni, írj privátban. Köszönöm hogy elolvastad!

(Szavazásként csak felmérés képpen, a felsorolt témákkal szimpatizáló emberek arányára vagyok kíváncsi)

19f

#vita #LMBTQ #BLM mozgalom
2022. jan. 7. 15:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:
#39 Valószínűleg nem fogunk megegyezni. Elfogadom, hogy van lmbtq stb, de azt, hogy 1000-el tolják az arcomba soknak tartom. A csapból is az folyik. Lásd legutóbbi X-faktor. RTL klub szilveszteri híradó.
2022. jan. 9. 00:06
 42/53 anonim válasza:
Igen leírtad, hogy csak otthon csinálják csak arra nem adtál egy épkézláb indokot, hogy miért. Mert senki sem kíváncsi rá? És? Egy 40+-os férfi testére sem kíváncsi senki a strandon, ettől még nem kell burkában fürdenie.
2022. jan. 9. 00:44
 43/53 anonim válasza:
Pontosan. Mellesleg gyanítom nem az utcán szeretkeznek hanem otthon. Ha már a heterók csókolózhatnak az utcán, akkor a melegek is..
2022. jan. 9. 00:59
 44/53 A kérdező kommentje:
Szerintem senki ne csókolózzon az utcán :D
2022. jan. 9. 01:02
 45/53 anonim válasza:
#44 Egyetértek. :D
2022. jan. 9. 01:14
 46/53 anonim válasza:
Egyébként neked mi a véleményed, kérdező?
2022. jan. 9. 01:19
 47/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést! Az én véleményem röviden az, hogy ezek a mozgalmak, nem arról szólnak amit hírdetnek, a politikai gyűlöletkeltés nyugati eszközei. Mikor arról vitatkozunk hogy az LMBTQ, Feminizmus szervezeteinek van-e helye a világban, az nem a melegek, nők, feketék elfogadásáról, hanem bizonyos politikai érdekek képviseléséről szól. Valószínűnek tartom hogy az elképzelés is hibás, hosszútávú potenciális javulást egyik fentebb említett mozgalom nem lesz képesek elérni, mert a cél ún. "homofóbok" és "rasszisták" és a további ellenségképek elítélése, kirekesztése, bizonyos esetekben életüknek ellehetetlenítése. Például ott van Kyle Rittenhouse esete, mikor a média a vád elött bűnösnek kiáltotta ki, majd kirúgták a rendőrt aki küldött neki mindössze 25 dollárt, mert ezt diktálta a politikai érdek. Ezekből a történetekből nagyon sok van. Szerintem, ha valós cél lenne a publikus értékeik elérése ezen mozgalmaknak, nem a kirekesztést használnák eszközeikül.
2022. jan. 9. 02:09
 48/53 anonim válasza:

#42 "senki nem kíváncsi egy 40+-os férfi testére a strandon. Néhány 20+-os elbújhat mellettem, mert még ennyi idősen is sportolok. Ha már leragadtunk ott, hogy öreg vagyok. Nézőpont kérdése, hogy ki az öreg. Én nem tartom magam annak.

Miért ne csókolózzanak az utcán? Azért, mert társadalmilag nem elfogadott. Azért, mert megbotránkoztató. Azért, hogy a gyerekek ne láthassák.

Mit lát egy gyerek?

Ha olyan családba születik, ahol a szülők szeretik egymást azt, hogy anya és apa puszit ad egymásnak. Akkor miért lásson adott esetben az utcán csókolózni két azonos neműt?

Visszatérve néhány hozzászólással ezelőtt burkoltan homofóbnak lettem titulálva. Sok-sok művész élt és él aki meleg volt, vagy meleg.

Csak kettő név ezek közül. Freddie Mercury, George Michael. Mindkét esetben olyat teremtettek ami meghatározó a zenében. Nem mellékesen szeretem a zenéjüket. De egyikre sem volt jellemző, hogy nyilvánosan a nemi identitását reklámozta volna. Tudott volt, hogy melegek. De ezt a saját magánügyüknek tekintették.

2022. jan. 9. 07:08
 49/53 anonim válasza:

Kérdező!

Nagyon igaz amit írtál! Mindkét mozgalom politikai mozgalom.

2022. jan. 9. 07:09
 50/53 anonim válasza:

A 41. kommentet olvasva én igazán nem értem, hogy mi lett a magyarokkal. Lady Dömper volt az időjárás jelentő? Na és? Ugyan én csak utólag láttam az adást, de ha szilveszterkor véletlenül oda kapcsolunk, az biztos, hogy a családom egy óriásit nevetett volna. Mi történt veletek? Kiveszett belőletek a humorérzék, vagy mi?

Amúgy meg ha rákérdeznek egyesek, hogy mégis miféle lmbt propagandáról van szó, akkor ilyen válaszok jönnek, hogy pride, netflix, reklámok, nyugat, az emberek az utcán, stb. A két kezemen meg tudom számolni, hogy hány ilyen esetről van szó.

Nem igaz, hogy a pride-i felvonulást nem lehet túlélni abban az egy hónapban. Én soha életemben nem voltam pride-on, idáig azt sem tudtam, hogy van ilyen, nem is tudom, hogy miről szól, de ha te Budapesten élsz, pont a rendezvény közebén, akkor fogod magad, ha éppen nem dolgozol, akkor behúzod a sötétitőt, alszol, megnézel egy filmet, elmész sétálni jó messze, vagy bármi. Nem kötelességed végig nézni az egész parádét.

Netflix... Hagyjuk már, netflixet csak a fiatalok többsége néz, ott nem is nagyon vannak magyar filmek/sorozatok. Ha valakinek van egy kedvenc filmje, azt meg fogja nézni meleg karakterrel együtt is. A többi népszerű tv csatornát meg hagyjuk, az rtlen és a tv2n reggeltől estig csak a szappanoperák meg a hírek mennek, ott aztán sehol nincsenek melegek, vagy ha vannak is, nagyon nem olyan szinten, ahogy azt egyesek beállítják, azt is csak nagyon ritkán.

A reklámokat élvezem a legjobban. Elkezdték előhalászni a külföldi reklámokat, hogy legyen mivel elrettenteni a népet. A magyar reklám, ahol a srác sminket kapott pedig az annyira nem is felháborító, meg nem is jelent semmit. Ha nem figyelsz oda, észre sem veszed. Bár nem is értem mi a baj azzal, ha a szeretet reklámozzák. A többi karácsonyi reklámmal senkinek semmi baja sincsen. De már ezerszer le lett írva az is, hogy ezeknek aztán annyi hatásuk van, mint egy lepkefingnak.

Légyszi, ne kelljen már rettegnie az utcán egy fiatal párnak, ha meg akarják fogni egymás kezét. Attól mert azonos neműek, nekik is joguk van az ilyesmi dolgokhoz, mint a heteróknak. Ha neked nem tetszik, hát b+, fordulj el, senki nem kötelez téged arra, hogy bámuld őket. Az emberek nem csak besavanyodtak, de életképtelen is lettek.

Ezt a Nyugatot pedig engedjük már el. Az Nyugat ez pedig Magyarország. Ha mindenki a fején táncol, akkor sem lesz teljesen egyforma a világ minden pontja. Minden országban más törvények vannak érvényben, amibe mi k*rvára nem szólhatunk bele. Érdekes, csak azok beszélnek ilyesmiről, akik mind jelen vannak ebben a témában, tehát maguktól keresnek rá. Én meg ha megbolondulok, se látok egyetlen lmbt posztot se az interneten ajánlásra, pedig eléggé érdekel a téma.

Megmondom én, hogy mit akarok. Egy olyan országot, ahol mindenki boldogan és egészségben él egymás mellett. Nem érdekel, ha a másik meleg, transz, vagy helikopter, csak jó ember legyen, és ne akarjon az életemben kárt tenni, ne szabja meg azt, hogy én ki legyek és mit csináljak, pláne ne azt, hogy mihez van jogom.

2022. jan. 15. 02:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!