Van kedve valakinek vitatkozni egy jót értelmes keretek között?
Figyelt kérdés
Bármilyen témára nyitott vagyok, hiányzik már egy jó vita egy értelmes emberrel.2020. nov. 8. 19:42
1/9 anonim válasza:
Jelölj meg egy témát és vitatkozzunk rajta itt.
Egyrészt előfordulhat, hogy ugyanaz a véleményünk, másrészt pedig izgalmasabb több nézetet, több véleményt meghallgatni
2020. nov. 8. 19:53
2/9 anonim válasza:
Jó. Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás??
2020. nov. 8. 20:09
3/9 anonim válasza:
Nővel lenne kedvem.
2020. nov. 8. 20:09
4/9 anonim válasza:
Szerintem először isten megteremtette a tojást.Sütött belőle rántottát magának.Isten rájött, hogy a rántotta finom, ezért teremtett egy tyúkot ami tojást tud tojni a rántottához,hogy ne neki kelljen minden egyes reggelikor a tojásteremtéssel baszakodnia.Valahogy így lehetett véleményem szerint.
2020. nov. 8. 20:29
5/9 anonim válasza:
Dehogy,a tyúk volt előbb.Isten kitépte a hátából a tollakat,és tyúkot formázott belőle.
2020. nov. 8. 20:35
6/9 anonim válasza:
De miért volt tollas az isten háta? 🤔
2020. nov. 8. 21:18
7/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Nos.. sajnálom a felvetésem, miszerint itt kellene.. nem volt jó ötlet, mostmár belátom
2020. nov. 8. 22:57
8/9 anonim válasza:
Írj rám, ha még áll. Simán beszélek bármiről. Főleg emberekről, érzelmekről.
2020. nov. 8. 23:41
9/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem a kérdésbe beleírni, de írjatok üzenetben inkább (ahogy páran már megtették), mert ha itt állunk neki vitázni, átláthatatlan káosz lesz :)
2020. nov. 9. 13:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!