Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van kedve valakinek vitatkozni...

Van kedve valakinek vitatkozni egy jót értelmes keretek között?

Figyelt kérdés
Bármilyen témára nyitott vagyok, hiányzik már egy jó vita egy értelmes emberrel.
2020. nov. 8. 19:42
 1/9 anonim válasza:

Jelölj meg egy témát és vitatkozzunk rajta itt.

Egyrészt előfordulhat, hogy ugyanaz a véleményünk, másrészt pedig izgalmasabb több nézetet, több véleményt meghallgatni

2020. nov. 8. 19:53
 2/9 anonim válasza:
Jó. Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás??
2020. nov. 8. 20:09
 3/9 anonim válasza:
Nővel lenne kedvem.
2020. nov. 8. 20:09
 4/9 anonim válasza:
Szerintem először isten megteremtette a tojást.Sütött belőle rántottát magának.Isten rájött, hogy a rántotta finom, ezért teremtett egy tyúkot ami tojást tud tojni a rántottához,hogy ne neki kelljen minden egyes reggelikor a tojásteremtéssel baszakodnia.Valahogy így lehetett véleményem szerint.
2020. nov. 8. 20:29
 5/9 anonim válasza:
Dehogy,a tyúk volt előbb.Isten kitépte a hátából a tollakat,és tyúkot formázott belőle.
2020. nov. 8. 20:35
 6/9 anonim válasza:
De miért volt tollas az isten háta? 🤔
2020. nov. 8. 21:18
 7/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Nos.. sajnálom a felvetésem, miszerint itt kellene.. nem volt jó ötlet, mostmár belátom
2020. nov. 8. 22:57
 8/9 anonim válasza:
Írj rám, ha még áll. Simán beszélek bármiről. Főleg emberekről, érzelmekről.
2020. nov. 8. 23:41
 9/9 A kérdező kommentje:
elfelejtettem a kérdésbe beleírni, de írjatok üzenetben inkább (ahogy páran már megtették), mert ha itt állunk neki vitázni, átláthatatlan káosz lesz :)
2020. nov. 9. 13:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!