Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Figyelt kérdés

Nem, vita alatt nem arra gondolok amit (annó) anyukáddal csináltál, mikor nem engedett el a buliba, hanem egy kultúrált keretek közötti érvelés, a meghatározott témában.

A témám pedig első sorban az LMBTQ és a BLM mozgalmak lennének, így ha valamelyik tevékenységét aktívan vagy passzívan követed, és lenne kedved ezekről vitatkozni, írj privátban. Köszönöm hogy elolvastad!

(Szavazásként csak felmérés képpen, a felsorolt témákkal szimpatizáló emberek arányára vagyok kíváncsi)

19f

#vita #LMBTQ #BLM mozgalom
2022. jan. 7. 15:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:

Hát, kérdező, így nehéz lesz bárkit is bepalizni. Gondolom kikaptad a feladatot, hogy pecázz embereket, infót nem adsz semmit, hogy mit-mikorra-mennyiért. Ez valami vitaest? Kutatás? Minek ez neked, ki vagy te ebben? Olyan sumákolós, sunyi valami, isten ments.

A Kurucinfóra menj, ott találsz hamar olyan legényeket akik úgy megérvelik neked az lmbtq-t meg blackmattert, hogy köpni-nyelni nem tudsz, nemhogy vitába szállni.

2022. jan. 7. 17:08
 12/53 A kérdező kommentje:
#11, Reggel ahogy felkeltem eszembe jutott hogy régen sokat vitáztam különböző ismerőseimmel, amire tegnap ismételten lett alkalmam, de visszatekintve, nem tudtam olyan jól érvelni mint annó - kiestem a rutinból. A témaválasztást pedig egy, reggeli boltbamenős élményem ihlette, kb. több volt a szivárvány zászló a(z élelmiszer)bolton, mint ahány vásárló betér oda naponta :D
2022. jan. 7. 17:24
 13/53 BeefEater válasza:
Írhatsz, kíváncsi vagyok mire jutunk.
2022. jan. 7. 17:38
 14/53 anonim válasza:
Ha szerinted itt Gyakorin nem lehet kulturált vitát folytatni, akkor miért itt keresel hozzá embereket?
2022. jan. 7. 18:05
 15/53 A kérdező kommentje:
#15, Szerintem azért mert feljár ide néhány troll, akik a nagy képet torzítják, nem lehet azt kijelenteni hogy itt nincsenek értelmes vitában résztvenni képes személyek.
2022. jan. 7. 18:08
 16/53 anonim válasza:
Én nem akarok discord vagy akarmilyen szerverekre belépni, ellenben szívesen vitatkozok. Akár mellette, akár ellene is tudok érvelni, viszont szívem szerint egyiket sem támogatom. És ez utóbbi véleményem mellett ki is állok bátran
2022. jan. 7. 20:38
 17/53 anonim válasza:
mi az a BLM?
2022. jan. 8. 00:19
 18/53 anonim válasza:
Szerintem ezen nincs nagyon vitatkozni. Az embereknek megkéne érteni, hogy voltak, vannak és lesznek melegek mivel ez nem egy betegség hanem genetikai rendellenesség, egyértelműen nem gyógyítható ( heteróból nem tudsz meleget csinálni - melegből nem tudsz heterót csinálni). Hagyni kéne őket nem is értem kit tud érdekelni, hogy ki kivel van? Nem fog az utcán random lesmárolni meg nem fogja férfi létedre a seggedet fogdosni akárhol is. Ezek a LMBTQ mozgalmak rendszerint azért törtennek, mert a társadalom megveti őket. Akár törvényileg, pl: egy meleg nem adhat vért. Ha hagyná őket mindenki és emberként kezelné őket akkor nem lenne folyamatosan felhypolva. Habár akik folyamatosan rinyálnak nem tudom, hogy hol és mit böngésznek de én pl nem nagyon találkozom ilyen cikkekkel maximum amit a index meg egyéb hír portálok lehoznak facebookon. Szóval igazából aki ezen a pár dolgon nem hajlandó/képes elgondolkozni azzal nincs mit megvitatni. Nem is csodálkozom, hogy a társadalom intelligensebb oldala ( akiket keresel vitára) nem állnak le vitázni ezzel kapcsolatosan.
2022. jan. 8. 00:39
 19/53 anonim válasza:
mindkettőt elfogadom, de egyiket se támogatom
2022. jan. 8. 01:00
 20/53 anonim válasza:
#19. A baj azzal van, amikor kis bugyiban vonaglanak és úgy vonulnak végig Budapesten. Vagy amikor egy oviban, iskolában érzékenyítenek. Engem marhára nem érdekel mit csinálnak a 4 fal között. De miért kell reklámozni?
2022. jan. 8. 07:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!