Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Figyelt kérdés

Nem, vita alatt nem arra gondolok amit (annó) anyukáddal csináltál, mikor nem engedett el a buliba, hanem egy kultúrált keretek közötti érvelés, a meghatározott témában.

A témám pedig első sorban az LMBTQ és a BLM mozgalmak lennének, így ha valamelyik tevékenységét aktívan vagy passzívan követed, és lenne kedved ezekről vitatkozni, írj privátban. Köszönöm hogy elolvastad!

(Szavazásként csak felmérés képpen, a felsorolt témákkal szimpatizáló emberek arányára vagyok kíváncsi)

19f

#vita #LMBTQ #BLM mozgalom
2022. jan. 7. 15:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:

#20 és ezzel konkrétan mi is a baj? (nem a 18-as voltam)

Mellesleg ha nem mész direkt pride-ra, akkor sehol nem fogsz bugyiban parádézó mpegeket látni.

2022. jan. 8. 09:12
 22/53 anonim válasza:
#21 Nem járok pride-ra. De már a csapból is az lmbtq folyik. Nincs olyan film már amibe nem szövik bele az lmbtq szálat. Mégegyszer! Nem! Nincs bajom a melegekkel. De miért kell erőltetni, reklámozni? Írtam már nem érdekel otthon mit csinál a 4 fal között. De miért kell óvodában, iskolában érzékenyíteni? Lásd nyugaton!
2022. jan. 8. 15:31
 23/53 anonim válasza:

Nem értem, az ilyen vitáknak mi értelme van. Az esetek 98%-ban nem lehet meggyőzni egyik felet se a másik igazáról, sőt mégjobban felerősödik mindkettőben az az érzés, hogy a saját meglátásai a helyesek.

Tehát, hacsak nem pénzért vitázik valaki, mi előnye származik belőle? Mert ha ingyen migrént akarsz, akkor lépj be valami fideszes facebook csoportba és posztold ki, hogy "Orbán egy g.ci". :D

2022. jan. 8. 16:17
 24/53 anonim válasza:
De ha nincs bajod a melegekkel akkor miért baj, hogyha nyilvánosan vállalják magukat? pl. miért ne csókolózhatna egy meleg pár nyilvánosan? az miben más, ha egy heteró pár csókolózik?
2022. jan. 8. 16:18
 25/53 anonim válasza:
#24 Mert természetellenes!
2022. jan. 8. 17:12
 26/53 anonim válasza:

#25 Ez egyrész nem igaz, mert a természetben is rengeteg állat folytat homoszexuális magatartást, ami azt is bizonyítja, hogy nem csak az emberek használják a szexet szaporodás mellet élvezeti célból vagy social bonding-ként.

Másrészt nem minden, ami természetes jó. A rák például természetes, az orvosság amit szedsz ellene, a kezelés amin átmész, hogy meggyógyulj belőle, az viszont nem az.

2022. jan. 8. 18:55
 27/53 anonim válasza:
És amúgy rengeteg minden mesterséges, és nem természetes, mégis minden nap használjuk. Telefon, TV, internet, tömegközlekedési járműk, kávé, főtt étel, szemüveg, kontaktlencse, ruha, cipő, tisztálkodási termékek , a ház, amiben élsz, az ágy, amin alszol stb. Velük valahogy nincsen bajod.
2022. jan. 8. 19:02
 28/53 anonim válasza:
Nem az állatokról van szó, hanem az emberekről! A társadalmilag elfogadott norma szerint, ha egy nő-férfi csókolózik nyilvánosan az nem megbotránkoztató. Már többször leírtam marhára nem érdekel otthon mit csinálnak, de nyilvánosan ne már!
2022. jan. 8. 20:18
 29/53 A kérdező kommentje:

Kaptam pár teljesen értelmes levelet, és megkezdtük a vitát, sajnos nem abban a formában ahogy azt terveztem, és túl mélyen nem is mentünk bele - eddig, itt is köszönöm annak a két személynek aki részt vett. Ezen felül, kaptam egy darab nagyon értelmes levelet, erre nem válaszoltam, de köszönöm neked is. Ezen felül, kaptam még egy levelet egy csupa számból álló nevű felhasználótól, tartalma:

Feladó: 5475******8

Téma: .

Időpont: ma 01:15

Kérdés: Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Az üzenet szövege:

A nig*ereket és a buz*kat agyon kéne lőni

2022. jan. 8. 20:24
 30/53 anonim válasza:

"Nem az állatokról van szó, hanem az emberekről! A társadalmilag elfogadott norma szerint, ha egy nő-férfi csókolózik nyilvánosan az nem megbotránkoztató."

De az emberek is állatok. És épp ez a lényeg, ez egy társadalom által kitalált mesterséges konstrukció, hogy a nőnek a férfi a párja és vice versa. Minthogy a férfinek szőrösnek kell lennie, a nőnek meg csupasznak. Ha ez mind így lenne, akkor a nők természetből adódóan nem lennének szőrösek sehol, és a férfiaknak nem a végbelükben lenne a G pontjuk.

2022. jan. 8. 20:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!