Lenne kedve vitatkozni valakinek?
Nem, vita alatt nem arra gondolok amit (annó) anyukáddal csináltál, mikor nem engedett el a buliba, hanem egy kultúrált keretek közötti érvelés, a meghatározott témában.
A témám pedig első sorban az LMBTQ és a BLM mozgalmak lennének, így ha valamelyik tevékenységét aktívan vagy passzívan követed, és lenne kedved ezekről vitatkozni, írj privátban. Köszönöm hogy elolvastad!
(Szavazásként csak felmérés képpen, a felsorolt témákkal szimpatizáló emberek arányára vagyok kíváncsi)
19f
Az emberek állatok?
Ez érdekes!
Eddig úgy tudtam az embereket az különbözteti meg az állatoktól, hogy képesek gondolkodni! A nő-férfi kapcsolat mesterséges konstrukció? Szaporodás szempontjából csak ez a járható út. Habár próbálkoznak azzal, hogy férfi hordjon ki gyermeket. Na ez a mesterséges! A normalitás a nő-férfi kapcsolatot preferálja.
"Nem az állatokról van szó, hanem az emberekről! A társadalmilag elfogadott norma szerint, ha egy nő-férfi csókolózik nyilvánosan az nem megbotránkoztató."
Ez nem érv. Vagyis nem logikus érv. 100 éve az is megbotránkoztató volt, ha a nő bokája kilátszott. A társadalom felfogása folyamatosan változik, semmi nincs kőbe vésve. Voltak idők és helyek, ahol már régen is elfogadott volt a homoszexualitás.
"Szaporodás szempontjából csak ez a járható út. Habár próbálkoznak azzal, hogy férfi hordjon ki gyermeket. Na ez a mesterséges!"
Akkor mehetsz is a mesterséges megtermékenyítés ellen tüntetni, hiszen az sem természetes. És úgy is emberek kapnak gyereket akiknek a természet szerint nem kéne.
"Az emberek állatok?
Ez érdekes!"
Úgy látszik nem figyeltél eléggé biológia órán, mert az emberek igenis állatok, azon belül emlősök. :D
"A nő-férfi kapcsolat mesterséges konstrukció? Szaporodás szempontjából csak ez a járható út."
Csakhogy az emberek nem csak szaporodásra használják a szexet, na EZ az ami megkülönböztet minket más primitívebb állatfajoktól. Áruld már el, a csiklónak milyen szerepe van a szaporodásban? Semmilyen. Akkor miért van a nőknek csiklójuk, a férfiaknak meg G pontjuk? :D
Ezzel le is zártam a vitát. Az kicsit meglepő viszont, hogy elvileg 78as születésű vagy. :DD
"Nem az állatokról van szó, hanem az emberekről!"
Ja meg ez. Az állatok a természet részei, akkor ezek szerint a természet természetellenes?
#32, 33, 34 Bele lehet kötni a hozzászólásom bármely részébe, azért, hogy a saját nézeteteket próbáljátok védeni.
Voltak idők, amikor a homoszexualitás elfogadott volt. Persze, hogy volt. Sőt a pedofília is elfogadott volt. Ókori Görögország! Az ókori Rómában is elfogadott volt a homoszexualitás. A császároknak férfi ágyasaik is voltak. Úgy mint szaporodás a természetes útjára gondoltam.
Az emberek kiemelkedtek az állatok sorából!
Vagy nem?
A szexet magáért az élvezetért is műveljük. De képzeld a delfinek is.
Mi a baj azzal, hogy 78-as vagyok?
A kérdező az emberek szexualitásáról tett fel kérdést. Aztán jött érvnek, hogy az állatok között is van homoszexualitás. Erre reagáltam, hogy nem az állatokról van szó.
"Sőt a pedofília is elfogadott volt."
Azért a homoszexualitást meg a pedofílitát ne említsük már egy lapon. Az első esetben 2 felnőtt ember, vagy 2 azonos korú fiatal közös egymás iránti vonzalmáról van szó, ebben az esetben nem esik egyik félnek se bántódása. Míg a másik esetben egy kisgyerek megrontásáról beszélünk, ami komoly pszichikai problémákat okoz egy gyerekben. Az előbbi ártalmatlan vonzódás, egyik fél se válik áldozattá, az utóbbi pedig ártalmas. A pedofilok meg egyaránt lehetnek homo és heterók.
"Az emberek kiemelkedtek az állatok sorából!"
Igen, épp ezért fölösleges azzal jönni, hogy a szex egyetlen lényege a szaporodás, ezért csakis nő és férfi szeretkezhet egymással.
"A szexet magáért az élvezetért is műveljük. De képzeld a delfinek is."
Na kezded már kapisgálni?:D
A delfinek is folytatnak homo magatartást amúgy, meg még ezer más állatfaj. Szóval ha elvileg a természet is olykor homokos, akkor nem lehet természetellenesnek mondani. :D
"Erre reagáltam, hogy nem az állatokról van szó".
Én meg arra az érvre reagáltam, miszerint nem természetes a homoszexualitás. Ennyi az egész.
A pedofíliát csak említettem, mint az ókorban megszokott dolgot.
Azt írtam volna, hogy csak a szaporodás a lényeg?
Azt nem írtam, hogy csak nő és férfi művelheti. Azt írtam otthon 4 fal között. Nem kell az utcán smárolni két nőnek, vagy két férfinak.
#38 Uuuuuuh!
Már nem egyszer leírtam és újra leírom marhára nem érdekel ki-kivel és mit csinál otthon. A hangsúly az otthonon van. Nem tartom magam öregnek! Kedves 38, ha már így szólított! Nem vágyom seggbe kukira. Nem uszítók! Szerintem kulturáltan vitázzunk! Illetve a saját véleményünket próbáljuk védeni. Ahogyan a kérdést feltevő is írta "lenne e kedve vitázni valakinek". Az, hogy a véleményem leírtam uszítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!