Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Lenne kedve vitatkozni valakinek?

Figyelt kérdés

Nem, vita alatt nem arra gondolok amit (annó) anyukáddal csináltál, mikor nem engedett el a buliba, hanem egy kultúrált keretek közötti érvelés, a meghatározott témában.

A témám pedig első sorban az LMBTQ és a BLM mozgalmak lennének, így ha valamelyik tevékenységét aktívan vagy passzívan követed, és lenne kedved ezekről vitatkozni, írj privátban. Köszönöm hogy elolvastad!

(Szavazásként csak felmérés képpen, a felsorolt témákkal szimpatizáló emberek arányára vagyok kíváncsi)

19f

#vita #LMBTQ #BLM mozgalom
2022. jan. 7. 15:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:

Az emberek állatok?

Ez érdekes!

Eddig úgy tudtam az embereket az különbözteti meg az állatoktól, hogy képesek gondolkodni! A nő-férfi kapcsolat mesterséges konstrukció? Szaporodás szempontjából csak ez a járható út. Habár próbálkoznak azzal, hogy férfi hordjon ki gyermeket. Na ez a mesterséges! A normalitás a nő-férfi kapcsolatot preferálja.

2022. jan. 8. 21:00
 32/53 anonim válasza:

"Nem az állatokról van szó, hanem az emberekről! A társadalmilag elfogadott norma szerint, ha egy nő-férfi csókolózik nyilvánosan az nem megbotránkoztató."

Ez nem érv. Vagyis nem logikus érv. 100 éve az is megbotránkoztató volt, ha a nő bokája kilátszott. A társadalom felfogása folyamatosan változik, semmi nincs kőbe vésve. Voltak idők és helyek, ahol már régen is elfogadott volt a homoszexualitás.

"Szaporodás szempontjából csak ez a járható út. Habár próbálkoznak azzal, hogy férfi hordjon ki gyermeket. Na ez a mesterséges!"

Akkor mehetsz is a mesterséges megtermékenyítés ellen tüntetni, hiszen az sem természetes. És úgy is emberek kapnak gyereket akiknek a természet szerint nem kéne.

2022. jan. 8. 21:10
 33/53 anonim válasza:

"Az emberek állatok?

Ez érdekes!"

Úgy látszik nem figyeltél eléggé biológia órán, mert az emberek igenis állatok, azon belül emlősök. :D

"A nő-férfi kapcsolat mesterséges konstrukció? Szaporodás szempontjából csak ez a járható út."

Csakhogy az emberek nem csak szaporodásra használják a szexet, na EZ az ami megkülönböztet minket más primitívebb állatfajoktól. Áruld már el, a csiklónak milyen szerepe van a szaporodásban? Semmilyen. Akkor miért van a nőknek csiklójuk, a férfiaknak meg G pontjuk? :D

Ezzel le is zártam a vitát. Az kicsit meglepő viszont, hogy elvileg 78as születésű vagy. :DD

2022. jan. 8. 21:11
 34/53 anonim válasza:

"Nem az állatokról van szó, hanem az emberekről!"

Ja meg ez. Az állatok a természet részei, akkor ezek szerint a természet természetellenes?

2022. jan. 8. 21:13
 35/53 anonim válasza:

#32, 33, 34 Bele lehet kötni a hozzászólásom bármely részébe, azért, hogy a saját nézeteteket próbáljátok védeni.

Voltak idők, amikor a homoszexualitás elfogadott volt. Persze, hogy volt. Sőt a pedofília is elfogadott volt. Ókori Görögország! Az ókori Rómában is elfogadott volt a homoszexualitás. A császároknak férfi ágyasaik is voltak. Úgy mint szaporodás a természetes útjára gondoltam.

Az emberek kiemelkedtek az állatok sorából!

Vagy nem?

A szexet magáért az élvezetért is műveljük. De képzeld a delfinek is.

Mi a baj azzal, hogy 78-as vagyok?

A kérdező az emberek szexualitásáról tett fel kérdést. Aztán jött érvnek, hogy az állatok között is van homoszexualitás. Erre reagáltam, hogy nem az állatokról van szó.

2022. jan. 8. 21:51
 36/53 anonim válasza:

"Sőt a pedofília is elfogadott volt."

Azért a homoszexualitást meg a pedofílitát ne említsük már egy lapon. Az első esetben 2 felnőtt ember, vagy 2 azonos korú fiatal közös egymás iránti vonzalmáról van szó, ebben az esetben nem esik egyik félnek se bántódása. Míg a másik esetben egy kisgyerek megrontásáról beszélünk, ami komoly pszichikai problémákat okoz egy gyerekben. Az előbbi ártalmatlan vonzódás, egyik fél se válik áldozattá, az utóbbi pedig ártalmas. A pedofilok meg egyaránt lehetnek homo és heterók.

"Az emberek kiemelkedtek az állatok sorából!"

Igen, épp ezért fölösleges azzal jönni, hogy a szex egyetlen lényege a szaporodás, ezért csakis nő és férfi szeretkezhet egymással.

"A szexet magáért az élvezetért is műveljük. De képzeld a delfinek is."

Na kezded már kapisgálni?:D

A delfinek is folytatnak homo magatartást amúgy, meg még ezer más állatfaj. Szóval ha elvileg a természet is olykor homokos, akkor nem lehet természetellenesnek mondani. :D

"Erre reagáltam, hogy nem az állatokról van szó".

Én meg arra az érvre reagáltam, miszerint nem természetes a homoszexualitás. Ennyi az egész.

2022. jan. 8. 23:18
 37/53 anonim válasza:

A pedofíliát csak említettem, mint az ókorban megszokott dolgot.

Azt írtam volna, hogy csak a szaporodás a lényeg?

Azt nem írtam, hogy csak nő és férfi művelheti. Azt írtam otthon 4 fal között. Nem kell az utcán smárolni két nőnek, vagy két férfinak.

2022. jan. 8. 23:26
 38/53 anonim válasza:
Erősen megkérdőjelezem, hogy egy egészséges heteró embernek ugyan csak mit számít, hogy egy vele azonos nemű éppen kivel van együtt? Miért fontos tudni? Ha meg azonos neművel van akkor az miért probléma? Kedves kommentelő Misi1978 netalantán irigykedik azokra akiknek ez össze jött? Esetleg egy seggbe kukira vágyik öreg létére? Komolyan kérdezem. Mert ha egyik sem akkor hadja abba az uszítást.
2022. jan. 8. 23:39
 39/53 anonim válasza:
37. Az angoloknál vagy egy jó mondás: "agree to disagree". Vagyis egyezzünk meg abban, hogy nem egyezünk meg. 🤝
2022. jan. 8. 23:47
 40/53 anonim válasza:

#38 Uuuuuuh!

Már nem egyszer leírtam és újra leírom marhára nem érdekel ki-kivel és mit csinál otthon. A hangsúly az otthonon van. Nem tartom magam öregnek! Kedves 38, ha már így szólított! Nem vágyom seggbe kukira. Nem uszítók! Szerintem kulturáltan vitázzunk! Illetve a saját véleményünket próbáljuk védeni. Ahogyan a kérdést feltevő is írta "lenne e kedve vitázni valakinek". Az, hogy a véleményem leírtam uszítás?

2022. jan. 9. 00:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!