Akad itt kritikai gondolkodású, politika és/vagy filozófia iránt érdeklődő, vitatkozni szerető lány?
22 éves fiú vagyok, és nagyon szeretem az érdemi, valódi eszmecserét lehetővé tevő vitákat. Ismerkedésnél mindig fontosnak érzem, hogy legyen valamiféle szellemi összhang a lánnyal, amelyből aztán majd kibomlik a testi, illetve lelki kapocs is.
Jó dolog együtt elmélkedni a világról, újraértelmezni a másik számára egyes jelenségeket, kölcsönösen formálni egymás szemléletét. Igazából bármiről szívesen diskurálok, amihez nem kell szaktudás (kovácsolás, csillagászat, mittudomén), és meg lehet közelíteni egy általános, bölcsészeti nézőpontból. Legjobban a filozófia és a politika érdekel, de írhattok nekem bármi egyébbel is. Nagyon szeretem a malíciózus társadalomkritikát.
Az indíttatás alapvetően párkereső jellegű, de nem ragaszkodom ehhez mindenáron. Aki foglalt vagy aszexuális vagy fiú vagy hatvanéves, felőlem az is írhat, ha van egy jó témája. Elsősorban levelezni szeretnék, mert tapasztalatom szerint a chatelés rendre megöli az eszmecsere intellektuális igényét.
(Igyekeztem elkövetni mindent, hogy ez az ismertető ne tűnjön olyannak, mintha épp a csodabogárság mítoszának kontúrjait próbálnám meg felrajzolni magam köré, de ez a tervem asszem, csődöt mondott, már csak ez a tök felesleges zárójeles megjegyzés miatt is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!