Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lehet így valakim? Van ilyen?

Lehet így valakim? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves vagyok és még sose volt senkim. Nem mintha nem lett volna rá lehetőségem, csak mindig valami közbe szólt; az élet, esetleges problémák, elfoglaltság, tanulás, jövőm (vagy pont nem viszonozták) stb. Most felvettek oda, ahova mindig is vágytam, így van időm esetleg "párkeresésre".

De annyira önállóvá váltam, meg tapasztalatom sincs, meg önmagam vagyok, hogy nem tudom ki fogadna el így? Pár barátban csalódtam már, így van egy ilyen "könnyen megközelíthetőnek, viccesnek és vidámnak tűnök" álcám és ezen túl nem nagyon engedek senkit. Sokan mondják, hogy mindig olyan vidám vagyok és semmin nem húzom fel magam :( Így aki nem türelmes/uncsinak vél, sose fog megismerni :( Nem tudom mit kéne tennem ez ellen, de közben elnyomni sem akarom önmagam és megjátszani magam. A másik meg hogy nem merek mások személyes életében vájkálni, várom amíg magától elmond (esetleg mélyebb) dolgokat. Én szívesen segítek bárkinek, de nem merek segítséget kérni, és sokszor ezért egyedül "kell" megoldanom dolgokat. Mi a gond? xD

Meg sokakat annyira vonzz a politika téma, engem meg az élet más oldalai érdekelnek.. ez is baj volna?

Valakinek ez nagyon negatívan hangzik? Vagy ez normális?

Köszi ha elolvastad ><

2021. szept. 30. 23:47
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
lehet hát, nem vagy fura nincs ebben semmi negatív, ne problémázz ezen és ne törd magad
2021. okt. 1. 00:34
 2/21 eznemlényeges válasza:

Az teljesen jó, hogy önmagadat adod, az a legfontosabb. Én sem szeretek más életébe belekérdezni, mindig megvárom, hogy ha akar valamit, akkor ezt elmondja. Szerintem ez teljesen normális. Nyugodtan kérj segítséget a barátaidtól, főleg ha már Te segítettél nekik valamiben, mert biztos szívesen segítenek (még ha azt is gondolod, hogy csak terhelnéd őket a saját gondjaiddal).

Nekem a leírásod alapján egy nagyon pozitív és rokonszenves embernek tűnsz, semmi baj nincs veled. Mindig legyél nyitott (de ez alapján már Te az vagy), aztán majd az élet dob egy lehetőséget. Ilyen személyiséggel szerintem biztos fogsz magadnak párt találni.

2021. okt. 1. 00:38
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszi #1-es :)

#2-es

Köszönöm a kedves válaszod! A barátaim segítenek, csak nehezebb dolgokat nem merek kérni, pl. kimenni vasútállomásra és felcipelni bicajt, miközben már van a hátamon egy 15 kilós táska XD azt is egyedül, de azért van mikor segítenek járókelők <3

Hm, lehet attól tartok, ha túljutnak ezen a pozitív énemen, akkor csalódnak, hogy hm hát ennek is vannak gondjai, pedig szívesen beszélnék róluk, de mindenkinek megvan a maga baja és nem akarok keserű hangulatot teremteni, inkább másokat hallgatok meg :)

Bárcsak jól tudnék az emberekkel kommunikálni. Pl. átlagos dolgokról, ilyen small talk-okat. Persze a közeli barátaimmal ez simán megy! XD

(bocsi a hosszú írásokért, csak jó érzés kiadni ><)

2021. okt. 1. 00:49
 4/21 anonim válasza:
Az, hogy 22 évesen nem volt még párkapcsolatod nem hiszem hogy olyan kivételes eset, sokan lehetnek ezzel így. Szóval ne szorongj azon hogy miért nem jött össze eddig és mi lehet veled a baj, mert valószínű ez alaptalan, hisz nagyon sokan járnak hasonló cipőben és lehet épp azért mert ilyeneken agyalnak. ;)
2021. okt. 1. 01:40
 5/21 anonim válasza:
Neked még mindig könnyebb mint az én tengernyi álcámon túljutni. Ha megenged, irigykedhetek, hogy neked csak egy van? 🙂
2021. okt. 1. 01:57
 6/21 eznemlényeges válasza:

Mindenkinek vannak problémái, ezért sem fog senki meglepődni, hogy neked is vannak. Ha pedig ilyen nagyon lelkizős hangulat van, s miután meghallgattad a másikat, Te is nyugodtan hozz fel nyugodtan egy témát.

Igazából small talkolni csak addig kell, ameddig a másik nem mond valamit magáról, aztán bele tudsz abba kérdezni és máris jönnek a dolgok maguktól. (Azért nekem sem épp ilyen egyszerű a dolog xd)

2021. okt. 1. 02:10
 7/21 anonim válasza:
Teljesen megértelek, én is pont ugyan ilyen vagyok csak 1 évvel fiatalabb kiadásban.
2021. okt. 1. 10:25
 8/21 A kérdező kommentje:
Ja amúgy bem titok, lány vayok ><
2021. okt. 1. 11:09
 9/21 A kérdező kommentje:

#7-es

Akkor egy cipőben járunk :") és te hogy kezeled ezt? (Privátban is megírhatod, ha itt túl publikus lenne)

2021. okt. 1. 11:10
 10/21 A kérdező kommentje:

4#-es

Persze, tudom >< régebben nem is zavart, illetve most sem ez zavar, hanem a kommunikációs készségeim nem annyira "vonzóak" vagy nem is tudom. Mindenkihez barátként viszonyulok elsőre, nincsenek a fiúk felé elsődeleges "hátsó szándékaim", amikor ismerkedem/barátkozom velük. Ilyen "talán jön magától" stílusom van. De eddig még nem jött XDDD

2021. okt. 1. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!