Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a fiamnak...

Hogyan mondjam el a fiamnak hogy van valakim?

Figyelt kérdés
12 éves a fiam, az apjával szet mentünk, de viszont hogy lett egy új kapcsolatom de nem tudom hogy hogyan mondjam el neki.
2021. márc. 9. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Így. Van egy férfi az életedben, és reméled, hogy ők ketten is majd jól kijönnek egymással.
2021. márc. 9. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
12 évesen biztos megérti
2021. márc. 9. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Szépen, óvatosan kell bevezetni.

Elmondani szépen, ahogy az első írta, hogy megjelent egy férfi az életedben.

De biztosítani, hogy attól O lesz a legfontosabb, nem veszi át apuka helyét, nem költözik ide egyből, ha úgy érzi H készen áll akkor szeretned ha megismernek egymást stb.

Ne telepedjen be egyből a csávó hozzátok, hagy időt a fiadnak, hogy ne sérüljön benne.

A legfontosabb, hogy érezze: mindig ott lesz neki az anyukája.

2021. márc. 9. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Szegény pali... még nem tudja mekkora rémálomra vállalkozott.
2021. márc. 9. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
Elhívod a csávót és mondod neki, hogy "Ez itt Józsi, az új apukád"
2021. márc. 9. 19:44
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Lehet csak beszélhetnél róla neki először ilyen említések szintjén. pl beszélsz vele utona mondod a nevét ki hívott, hogy hogy találkoztok valamikor délután pl. stb Szóval hogy legyen ideje szoknia a személyt. És fokozatosan.
2021. márc. 9. 19:45
 7/10 anonim ***** válasza:
22%
szerintem nem kéne behozni egy uj ferfit az életébe, ők ne találkozzanak, nem is kell róla beszámolni
2021. márc. 9. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Szép fokozatosan, szerintem előbb mesélj illetőről a fiadnak, hogy ne idegenként tekintsen rá.
2021. márc. 10. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mióta mentetek szét és mióta van ez a férfi.

Fokozatosan amúgy. Ne zúditsd rá.

Ja és csak akkor beszélj róla, ha komoly és marad. Pár hónapos összejárásról nem kell tudnia.

2021. márc. 10. 06:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Van egy 12 éves fiad, és gyakorlatilag mióta megszületett te nevelted fel, szóval neked már úgy kéne ismerned mint a kisujjadat. Miért van olyan érzésem, hogy ez kamu kérdés egy unatkozó kisdiáktól?

Én nem hiszem, hogy ne tudnád neki elmondani felnőtt emberként, hogy kisfiam összeismerkedtem egy bácsival és komolyra fordult és összejöttünk.

Szerinted?

2021. márc. 10. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!