Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a fiamnak,...

Hogyan mondjam el a fiamnak, hogy ez zavar, amit csinál?

Figyelt kérdés
A barátnője átjött pár hétre itt aludni, mivel a szülei kimentek Angliába, valami barátjukhoz, így addig azt az időt itt tölti. De akárhova megyek, ott találom őket összetapadva, állandóan csókolóznak. Eddig nem zavart, kamaszok, nagy a szerelem, de ez azért túlzás. Bevallom, van olyan, amikor a konyhában állunk a férjemmel, elcsattan egy csók, de jobban szeretjük zárt ajtók mögött csinálni.
2017. febr. 21. 16:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Hát igen, ez zárt ajtó mögött illik, nem társaságban.

Beszélj vele erről őszintén, kedvesen, ne érezze úgy,hogy zavar,hogy van barátnője. Szóval érted :)

2017. febr. 21. 16:16
 2/23 anonim ***** válasza:
87%

Tesóm is mimdog ezt csinálja amióta van barátnője.

Ne aggódj,minden csoda 3 napig tart.

Most biztos élvezik azt,hogy éjjel nappal együtt lehetnek. :)

2017. febr. 21. 16:18
 3/23 A kérdező kommentje:
Hát, biztos élvezik, most, hogy hazajönnek a suliból, és eggyütt lehetnek, de ez is csak két hétig tart...
2017. febr. 21. 16:21
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
"Fiam, nagyon örülök neki, hogy boldog vagy és szerelmes és szívesen látom a barátnődet is, de kérlek, hogy ne az egész család előtt enyelegjeek, mert ez csak kettőtökre tartozik és engem sem rak fel apád a konyhaasztalra egy jól sikerült vasárnapi ebéd után előttetek. Köszi!"
2017. febr. 21. 16:24
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Pont úgy ahogy leírtad mit kell ezt túlragozni..Nem értem
2017. febr. 21. 16:26
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Van szobája, nem? ;o
2017. febr. 21. 16:46
 7/23 anonim ***** válasza:
67%

"Hogy mondjam el?"

KIVÁGTÁK A NYELVED??

2017. febr. 21. 16:55
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

Négyszemközt beszélj vele, hogy ezt nem illik.

Vagy ha bevállalós vagy, mikor csinálják éppen akkor hajolj föléjük és mond, hogy mennek a szobába ha ezt folytatni szeretnék.

A ti lakásotok, a kislánynak is illene ezt tudni, hogy ilyet nem csinálunk társaságban, de ha nem tudja, tedd helyre őket.

Nem indulatból, puszta nevelési célzattal, a ha máshova mennék vendégségbe ott is ciki ha csinálják, buszon is, zsúfolt utcán is. Ezt meg kell tanulják egyszer.

Nekem van ilyen rokonom (unokatesóm), már 16 éves kora óta (14 éve) csinálja ezt, mikor náluk vagyunk, az éppen aktuális partnere ölében ül és csókolgatják egymást. Bevallom múltkor, mikor a férjem magához húzott ott beszóltam, hogy ezt nem illik, hát meglepődött rajta az unokatesóm is, hogy nekik is céloztam ezt a beszólást...

szóval bocsi, ha hosszú lett, de beszéld meg velük, mert állati ciki

2017. febr. 21. 16:56
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
*mennek helyett = menjenek
2017. febr. 21. 16:57
 10/23 anonim ***** válasza:
32%
Megvan a véleményem a kislányról. Benne sincs sok erkölcs.
2017. febr. 21. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!