Hogyan mondjam el a fiamnak, hogy ez zavar, amit csinál?
Mondd meg a fiadnak udvarisan, hogy az ilyesmi dolgokat zárt ajtók mögött intézzék.Te sem csókolózol megállás nélkül előtte az apjával.
Egyébként idővel elmúlik ez, de első kamasz szerelemnél tényleg ez szokott lenni,hogy kb gátlástananul csinálják,akárhol is vannak. Szólni kell neki udvariasan
És mit szólnál ha az lenne mint ismerősömnél? Ott a nyíltan meleg fiúka és a barátja falják egymást senitől nem zavartatva. Még egymás gatyájában is turkálnak és nem zavarja őket ki látja.
Otthon a lakásban szülők előtt.
Na? Van rosszabb?
És kedves Kérdező, Te hogyan tervezed megbeszélni?
Most otthon vannak a fiatalok?- esetleg beszélgethetnél velük erről. Nem jó sokáig húzni.
En magambol kiindulva azt is gyulolom ha a tomegkozlekedesi eszkozon valtanak a parok nyalat egymassal. Tegnap is volt egy ilyen majdnem hozzajuk basztam a taskam. Pedig nem vagyok prud, de vhogy nem vagyok kivancsi mas smacijara.
Mondd meg nekik, ne durvan , hogy menjenek a szobaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!