Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a fiamnak,...

Hogyan mondjam el a fiamnak, hogy ez zavar, amit csinál?

Figyelt kérdés
A barátnője átjött pár hétre itt aludni, mivel a szülei kimentek Angliába, valami barátjukhoz, így addig azt az időt itt tölti. De akárhova megyek, ott találom őket összetapadva, állandóan csókolóznak. Eddig nem zavart, kamaszok, nagy a szerelem, de ez azért túlzás. Bevallom, van olyan, amikor a konyhában állunk a férjemmel, elcsattan egy csók, de jobban szeretjük zárt ajtók mögött csinálni.
2017. febr. 21. 16:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem feltétlen erkölcs hiánya, inkább csak nem veszi észre magát, kamaszoknál gyakori.
2017. febr. 21. 17:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a fiadnak udvarisan, hogy az ilyesmi dolgokat zárt ajtók mögött intézzék.Te sem csókolózol megállás nélkül előtte az apjával.

Egyébként idővel elmúlik ez, de első kamasz szerelemnél tényleg ez szokott lenni,hogy kb gátlástananul csinálják,akárhol is vannak. Szólni kell neki udvariasan

2017. febr. 21. 17:12
 13/23 anonim válasza:
16%

És mit szólnál ha az lenne mint ismerősömnél? Ott a nyíltan meleg fiúka és a barátja falják egymást senitől nem zavartatva. Még egymás gatyájában is turkálnak és nem zavarja őket ki látja.

Otthon a lakásban szülők előtt.

Na? Van rosszabb?

2017. febr. 21. 17:27
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
44 %, 17:07: Miért a fiában van??? Zsák a foltját.
2017. febr. 21. 17:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen kérd meg őket, hogy menjenek be a szobába, esetleg, h menjenek pihenni, majd szólsz, ha kész a vacsora stb, talán ettől is észreveszik magukat.
2017. febr. 21. 19:02
 16/23 anonim ***** válasza:
3%
Én csak azt nem értem apuka, a "ház ura" hol van ilyenkor??? Nincs ilyenkor sehol, hogy odahasson?
2017. febr. 21. 19:09
 17/23 A kérdező kommentje:
A Férjem dolgozik. 6 órára ér haza.
2017. febr. 21. 19:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

És kedves Kérdező, Te hogyan tervezed megbeszélni?

Most otthon vannak a fiatalok?- esetleg beszélgethetnél velük erről. Nem jó sokáig húzni.

2017. febr. 21. 19:20
 19/23 anonim ***** válasza:
89%

En magambol kiindulva azt is gyulolom ha a tomegkozlekedesi eszkozon valtanak a parok nyalat egymassal. Tegnap is volt egy ilyen majdnem hozzajuk basztam a taskam. Pedig nem vagyok prud, de vhogy nem vagyok kivancsi mas smacijara.

Mondd meg nekik, ne durvan , hogy menjenek a szobaba.

2017. febr. 21. 19:41
 20/23 anonim ***** válasza:
49%
Megtudhatnám, hogy a 16-os kérdésem miért lett lepontozva?? Mi olyat kérdeztem, ami nem ésszerű? :D Miért pontozzák le ezt 0-ra??
2017. febr. 21. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!