Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mindig róla álmodozok,akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig róla álmodozok,akkor is ha van valakim,jó ez így?

Figyelt kérdés

Van egy lány gimiben tetszett meg.

Szerintem a legszebb lány az egész suliban,szőke,kék szem,formás alak,alacsony cuki és nagyon okos. Nála tökéletesebbet el sem tudok képzelni...a probléma az hogy ezzel nem csak én vagyok így,mivel kb az összes srácnak tetszik (pár kivétellel) a suliban.

És őszintén megmondom hogy ilyen elérhetetlen csajszi,gazdag családból való,csak pár emberrel beszélget azok is azok az "elit" részlegbe tartoznak.

A lényeg annyi hogy tényleg elérhetetlen,ne is mondjátok hogy próbálkozzak nála mert semmi esélyem nincs ezt jól tudom :D nem azért mert ronda lennék vagy hasonló,hanem tényleg józan ésszel sem mennék oda hozzá.

Az a baj hogy mindig vele álmodok és szerintem szerelmes is vagyok belé,hiába van valakim akkor is csak rá gondolok,szex közben is...tehát nem is a páromra izgulok fel,hanem ő rá (persze ezt nem tudja).

Egyszer beszélgettem azért ezzel a lánnyal,de hát nem sok tartalom volt benne...szóval nem is tudom miért vagyok így ezzel a lánnyal.

Elmúlik ez?

2021. szept. 19. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
El szokott múlni. De azért azt tudd, hogy ez rajtad múlik mivel olyanokat képzelsz a szösziről ami nem is létezik.
2021. szept. 19. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:
82%

Azért ha ennyire bejön, egy próbát megérne, veszítenivaló tényleg nincs.

Legtöbben itt rontják el, az adott csajt az egekbe magasztalják, úgy kezelik mint egy istennőt, akihez képest mindenki csak egy alsóbbrendű kobold, ti vagytok a parasztok az udvarban, ő meg a főhercegnő, akinél nincs esélyetek. Pedig ő is csak egy hús a piacon, annyi hogy jól néz ki, meg elit csaj, persze, gondolom még nem férjet keres, szóval még ha csóró vagy akkor is el lehet vinni az ilyet egy körre. És ha beszélsz egy ilyennel, akkor semmiképp ne alázkodj meg előtte, úgy kell vele bánni, mintha semmivel nem lenne jobb a többi csajnál, ilyenkor megilletődnek, hogy hoppá nem vált be a trükk, hogy jobb seggem van, meg szép kék szemem, hiba került a gépezetbe. Ha megnézed az ilyen csajoknak mindig olyan pasija van, aki elhitette vele, hogy ő is csak egy k*rva a tengerben, van belőle ezer másik, nem hódol be neki, hanem ő irányítja a kapcsolatot.

2021. szept. 19. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg se próbálod, persze hogy esélytelen. Ha megpróbálod, akkor 50-50%.

Az, hogy egy lány szép, egyáltalán nem jelenti azt, hogy földi halandókkal szóba sem áll.

2021. szept. 19. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!