Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért számít, hogy milyen...

Miért számít, hogy milyen kocsival megyek el egy randira?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom ezt, hogy egy férfi megítélését nagyban befolyásolja, hogy milyen autója van. Azt én is elismerem, hogy a mai világban fontos portéka az autó és a jogosítvány, de nem értem, hogy miért leszek a nők szemében hirtelen jobb ember, ha egy tökéletes állapotban lévő Suzuki helyett valami nagyobb teljesítményű (de közlekedési szempontból nem biztos, hogy jobb) autóval jelenek meg.

2021. jún. 9. 08:34
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

Nézd, szép dolog a szerelem, és az egyenlőség, de lássuk be, rengeteg olyan ember van, aki tetszik is, jó is vele együtt lenni, csak meg kell találni őket.

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor egy életszínvonalba, és egy gondolkodásmódba is belemész. Nem biztos, hogy az a legjobb, ha valaki BMW vagy Merci egy új modelljét hajtja, hiszen abban nincs sok fanzázia, de vannak modellek amik igénytelenséget és szintén unalmasságot árasztanak.

Lehet az autó kérdés félrevezető. Ismerek olyat, aki minden szempontból magasabb színvonalat képvisel (mind anyagilag, mind intellektuálisan), mégis egy szuzukival jár, praktikus okokból, de a nagy számok törvénye az, hogy az autó azért megmutatja a jellemet.

Szerintem olyan kapcsolatba kell belemenni, ahol egy olyan életvitelt kaphatsz, amire igényed van. Én már nem mennék bele olyan kapcsolatban, ahol a másik fél családjában problémák vannak, akár anyagi, akár emberi oldalról, mert az az egész életedre kihat. Amikor választhatsz, akkor úgy kell választani, hogy később is jó legyen. Fontos, hogy az elvárások persze ne legyenek nagyobbak, mint amit te is tudsz nyújtani. Kicsit olyan ez, mint az idiai kasztrendszer, csak itt egy kicsit nagyobb az átjárhatóság. (szegényebb családból egy jó diplomával lehet egy gazdagabb féjed, vagy ha rohadt jól nézel ki)

2021. jún. 11. 23:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!