Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért számít, hogy milyen...

Miért számít, hogy milyen kocsival megyek el egy randira?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom ezt, hogy egy férfi megítélését nagyban befolyásolja, hogy milyen autója van. Azt én is elismerem, hogy a mai világban fontos portéka az autó és a jogosítvány, de nem értem, hogy miért leszek a nők szemében hirtelen jobb ember, ha egy tökéletes állapotban lévő Suzuki helyett valami nagyobb teljesítményű (de közlekedési szempontból nem biztos, hogy jobb) autóval jelenek meg.

2021. jún. 9. 08:34
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Nem sikerült megérteni, mondjuk nem csoda. A többi válasznál se vagy okosabb. (nő?)
2021. jún. 9. 09:18
 12/31 anonim válasza:
Vicces, de akkor randizz tovább elméletben :)
2021. jún. 9. 09:26
 13/31 anonim válasza:

Elmagyarázom. A nők több randit tudnak összehozni, mert a nő = vagina, vagina = szex. Tehát egy nőt többen fognak felkeresni napi szinten, mert kell a vagina. Eddig megy? Jó.

Innentől a nőn múlik, mennyi randit vállal el. Itt jön képbe az elméleti maximum. Érted? Elméleti, nem gyakorlati. Tehát nem 10 randira kell elmennie, hanem annyira, amennyire szeretne, így nem akadályozza a munkában sem.

Szívesen!

2021. jún. 9. 09:30
 14/31 anonim válasza:
Nem, nem így van, max a te tini elméleti világodban. Bocs.
2021. jún. 9. 09:34
 15/31 anonim válasza:

Akkor most sem értetted meg.

Tehát az elméleti =/= gyakorlati.

Nem egyenlő a kettő.

Tehát nem kell elmennie az összes randira.

Mert az elméleti azt jelenti, hogy az csak egy feltételezett mennyiség.

Nem tudom jobban lebutítani.

Megkeresem az értelmesről-nőre fordítókönyvem.

2021. jún. 9. 09:37
 16/31 anonim válasza:
Sajnos ehhez nincs elég eq-d, ezért nem áll veled szóba egy nő sem, te meg a kocsira fogod. Sajnálom, remélem egyszer sikerül megértened a világot.
2021. jún. 9. 09:40
 17/31 anonim válasza:

"A nők több randit tudnak összehozni, mert a nő = vagina, vagina = szex"

Már bocs, de én eleve szűröm az olyan phaszfejeket, akik egyből tárgyiasítanak és csak szexre kellenek nekik. Így kvázi nem lesz 10 randim egy nap, mert egy értelmes srácot is nehéz találni.

2021. jún. 9. 09:58
 18/31 anonim válasza:
17, na, rólad beszéltem mint értelmes nőkről akkor.. talán megérti ez a napi 10 randis is.
2021. jún. 9. 10:04
 19/31 anonim válasza:

Az autó típusa annyiban számít, hogy, ha pl. rózsaszín nissan micra-d van, nem vesznek komolyan.

Egyébként az állapot, tisztaság fontos.

2021. jún. 9. 11:00
 20/31 anonim válasza:
19, igen ez igaz.
2021. jún. 9. 11:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!