Miért számít, hogy milyen kocsival megyek el egy randira?
Nem fontos, csak a modern világ hímsovinisztái próbálják pénzorientáltnak bemutatni a nőket és ilyen hülyeségekkel etetik azon férfiakat, akikben tényleg lehet komplexust kelteni ezáltal. Így még a vállukat is megveregethetik, hogy az adott szituációban sikerült lealázzanak egy férfit, és most ők a nagyobb janik.
Szóval tényleg nem fontos, csak mondjuk ha van, akkor a randira tisztítsd meg, mert bár én nem ítélkezem a kocsi kinézete felől, gáz, amikor összekeni már az ártatlan beülés is a ruhámat és egész nap/este úgy sétálunk, hogy egy sárpaca van a vádlimnál.
Másfelől mondjuk én első-második randin nem is ülnék be egy idegen kocsijába.
Nem fontos, a legutóbbi nőimet sem érdekelte hogy huszonéves kocsival mentem, vagy repülővel.
Persze tiniknél lehet, meg ribiknél, de normális nőknél nem.
Mert még az átlagos nőre is napi 10 randi jut, míg az átlagos férfira mondjuk havi 2, ha összekapja magát.
Ha neked lenne napi 10 nő, aki azonnal elmenne veled randira, te is elkezdenél válogatni közülük mindenféle szempontok alapján.
Az autó is ilyen. Autó = feltételezett felelősségteljesség és viszonylagos anyagi biztonság. Aki fenn tud tartani egy autót, az atomcsóró már nem lehet, ráadásul van annyi esze, hogy teljesítsen egy vizsgát. Valljuk be, melyik kényelmesebb: elbuszozni egy randira és onnan hazabuszozni, vagy bepattanni a kocsiba a randi elején, majd később kiszállni a ház előtt? Ne legyetek álszentek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!