Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért számít, hogy milyen...

Miért számít, hogy milyen kocsival megyek el egy randira?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom ezt, hogy egy férfi megítélését nagyban befolyásolja, hogy milyen autója van. Azt én is elismerem, hogy a mai világban fontos portéka az autó és a jogosítvány, de nem értem, hogy miért leszek a nők szemében hirtelen jobb ember, ha egy tökéletes állapotban lévő Suzuki helyett valami nagyobb teljesítményű (de közlekedési szempontból nem biztos, hogy jobb) autóval jelenek meg.

2021. jún. 9. 08:34
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
Szerintem az számít, hogy az autó igényes legyen. És legyen. Buktam már el randit azért, mert nem volt autóm. Nagyszerű módja annak, hogy kiszűrd azokat, akik ingyen sofőrszolgálatra vágynak.
2021. jún. 9. 08:39
 2/31 anonim válasza:
Unokatesóm mondta egyszer, hogy ma este nem megy csajozni buliba, nincs pénze. Erre mondta a keresztapám, hogy pont most kell csajozni, mert akinek ilyenkor is kellesz, annak tuti nem a pénzed kell. Na szerintem nagyjából ilyen szűrő az autó is.
2021. jún. 9. 08:42
 3/31 anonim válasza:
Azt mutatja mennyi penzed van. Es a niket csak ez erdekli, semmi mas.
2021. jún. 9. 08:43
 4/31 anonim válasza:

Nem fontos, csak a modern világ hímsovinisztái próbálják pénzorientáltnak bemutatni a nőket és ilyen hülyeségekkel etetik azon férfiakat, akikben tényleg lehet komplexust kelteni ezáltal. Így még a vállukat is megveregethetik, hogy az adott szituációban sikerült lealázzanak egy férfit, és most ők a nagyobb janik.

Szóval tényleg nem fontos, csak mondjuk ha van, akkor a randira tisztítsd meg, mert bár én nem ítélkezem a kocsi kinézete felől, gáz, amikor összekeni már az ártatlan beülés is a ruhámat és egész nap/este úgy sétálunk, hogy egy sárpaca van a vádlimnál.

Másfelől mondjuk én első-második randin nem is ülnék be egy idegen kocsijába.

2021. jún. 9. 08:47
 5/31 anonim válasza:

Nem fontos, a legutóbbi nőimet sem érdekelte hogy huszonéves kocsival mentem, vagy repülővel.

Persze tiniknél lehet, meg ribiknél, de normális nőknél nem.

2021. jún. 9. 08:59
 6/31 anonim válasza:

Mert még az átlagos nőre is napi 10 randi jut, míg az átlagos férfira mondjuk havi 2, ha összekapja magát.

Ha neked lenne napi 10 nő, aki azonnal elmenne veled randira, te is elkezdenél válogatni közülük mindenféle szempontok alapján.

Az autó is ilyen. Autó = feltételezett felelősségteljesség és viszonylagos anyagi biztonság. Aki fenn tud tartani egy autót, az atomcsóró már nem lehet, ráadásul van annyi esze, hogy teljesítsen egy vizsgát. Valljuk be, melyik kényelmesebb: elbuszozni egy randira és onnan hazabuszozni, vagy bepattanni a kocsiba a randi elején, majd később kiszállni a ház előtt? Ne legyetek álszentek.

2021. jún. 9. 08:59
 7/31 anonim válasza:
Ezt nem tudom hogy miért van így vagy sem,de ha egy nő valóban akar veled randizni,vagy akár mást is,akkor nem hinném hogy az lenne a fő szempont hogy milyen autód van… Én erre azt tudom mondani aki ilyen igényes hogy csak a magas kategóriájú autó miatt kell neki mert egy pl: suzuki neki ciki,akkor az olyan is…. Az már tényleg ribi kategória aki a pénzért akar….De elhiheti hogy egy suzukiban is úgy meg tudom dugni mint egy Audiban akkor nem is értem minek kell válogatni 😁
2021. jún. 9. 09:07
 8/31 anonim válasza:
Napi 10 randi? Ti milyen nőkről beszéltek? Akik nem dolgoznak?
2021. jún. 9. 09:07
 9/31 anonim válasza:
Elméleti síkon. Mindent szájba kell rágni? Istenem.
2021. jún. 9. 09:14
 10/31 anonim válasza:
Hát akkor ti randizzatok elméleti síkon, és fogjátok a kocsira :)
2021. jún. 9. 09:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!