Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért számít, hogy milyen...

Miért számít, hogy milyen kocsival megyek el egy randira?

Figyelt kérdés
Egyre többször olvasom ezt, hogy egy férfi megítélését nagyban befolyásolja, hogy milyen autója van. Azt én is elismerem, hogy a mai világban fontos portéka az autó és a jogosítvány, de nem értem, hogy miért leszek a nők szemében hirtelen jobb ember, ha egy tökéletes állapotban lévő Suzuki helyett valami nagyobb teljesítményű (de közlekedési szempontból nem biztos, hogy jobb) autóval jelenek meg.

2021. jún. 9. 08:34
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Hogy is mondjam. Ha beülsz egy GLC-be az más érzés, mint a suzuki. Ezt egy nagyon nem érdeklődő ember is érzi.
2021. jún. 9. 11:30
 22/31 anonim válasza:
A nő olyan, mint a gyerek. Szórakoztatni kell, fuvarozni és még így is valószínű, hogy hisztizni fog. Ha viszont szigorúbb vagy vele és nem kényezteted agyon, megtanulja a helyét.
2021. jún. 9. 11:31
 23/31 anonim válasza:

22-es:

És véletlenül nem kezeled őket úgy, mint egy állatot vagy tárgyat?

2021. jún. 9. 11:34
 24/31 anonim válasza:
Nem, csak gyerekként. A nőnek erős kezű férfi kell, különben elkanászodik.
2021. jún. 9. 11:40
 25/31 anonim válasza:
Bizonyos kulturkörben biztos fontos. Az enyémben sacc a szellemifogyatékosság egy fajtája városban autót használni. Valami falusi környezetben lehet ez más.
2021. jún. 9. 12:32
 26/31 anonim válasza:

Képzeljétek ez nálam meg éppen fordítva van, nagyon jó autóm van és soha nem mutatom hanem inkább egy parkba szoktam elhívni sétálni az első randira.

A második randin pedig a húgom szakadt g astrájával szoktam elmenni hogy még véletlenül se ez miatt tapadjon rám.

2021. jún. 9. 13:38
 27/31 anonim válasza:
:D Nem rossz.
2021. jún. 9. 14:25
 28/31 anonim válasza:
Mindenkinek vannak elvárásai. Én például nem tekintem a nőt vonzónak, ha nincsenek nagy mellei, így a fiútestűek kapásból mennek a levesbe. Majd játszanak velük a pedók.
2021. jún. 9. 16:41
 29/31 anonim válasza:
DJ Ökér megérkezett. Egy kis mellűnek csak a pedofil jut, mi?
2021. jún. 9. 19:23
 30/31 anonim válasza:
Ha elbuktad a randit, mert nem volt autót, azt a randit ne bánd, olyan lány nekem nem kellene, akinek az a fontos, van-e autóm, vagy sem.
2021. jún. 10. 12:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!