Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
Először beszéljük meg,hogy milyen is az a gyűrű. Utána elgondolkodok a bocsánatkérésen. A versre sajnos nincs időm,nyilván tisztában vagy azzal,hogy elfoglalt nőszemély vagyok. Aztán érdekelne az életbiztosításod.
~Boszi
Vers;
Szia Lili!
Bocsi Lili!
Megbocsátasz?
Ok. Csá, Lili!
A gyűrű olyan, amilyet szeretnél, a lánykereskedelem jövedelmező szakma, de persze te nem ezért kellenél, neked a csodálatos személyiséged fogott meg. Ennyi időt megér Pisi Lili, ez nem kifogás, írsz neki egy verset, olyan primitív is jó, amilyen te vagy. Életbiztosításom nincs, de halálom után rádhagyom a lányokat akiket nem sikerült eladni.
/Zamat
Eleve én már túl idős vagyok ehhez. Te is tudod,hogy neked a fiatalabbak kellenek az eféle kereskedelemhez. Viszont lefogadom,hogy nem tudod megfizetni azt a gyűrűrt,ami nekem kellene. Írj légyszíves te egy verset helyettem. Biztos nagyon jó vagy ebben a témában. Legalább annyira jó mint abban,hogy felidegesíts azzal,hogy váltogatod az írásjeleket a név előtt.
~Boszi
Pont jó korban vagy, a 60-70 évesek körében nagyon elterjedt a 20-25-ös korosztály vásárlása. Amíg nem bizonyítasz ne is beszéljünk gyűrűről. Megmondtam a feltételeket, ehhez tartom magam, nem kaphatsz meg csak úgy. Én igazán nem szeretnélek felidegesíteni, szóval mostantól a te kedvedért egyféle írásjelet fogok használni.
<Zamat>
És ha nem teljesítek egy feltételt sem? Vége a kapcsolatunknak? Csak így eldobnál? Hisz annyi mindenen keresztül mentünk együtt.
~Boszi
Sajnálom, nekem mindig is Pisi Lili lesz az első, és legfontosabb. Ha nem telfesíted a dolgodat, nem lesz más választásom, mint eldobni.
@Zamat
Zamat egy új emberke?
-A Kanál
Interaktív mese.
Kezdek egy történetet, mindenki hozzáír valamit.
Egyszer volt egy iskola. Tanult benne egy lány, aki felvett egy farmernadrágot. Amikor ment a wcre és a wcre ért, elkezdte volna kigombolni a nadrágját, de...
Ti folytassátok. Aztán mindenki írjon hozzá valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!