Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?
De cuki vagy. :D Azt hiszed érdekel a figyelem? Ráadásul pont tőled? Lehet,hogy te nem tartasz viccesnek,az egy dolog. De én legalább nem kötök bele valakibe azért,mert nem egyezik a véleményünk. Én mellesleg nem Lilit támadtam,hanem szimplán kifejeztem,hogy unom a sztoriját,így ha már ezerszer elmesélte. Meddő vita.
~Boszi
Na jó Pisi Lili, ez nagyon nagy.:DDD
~Zamat (előző is)
A humornak és a kötekedésnek semmi köze egymáshoz,igazad van. De valljuk be, tök mindegy én milyen vicces vagyok,annak sincs sok köze ahhoz,hogy én miként vélekedek a sztorijáról. Lili nem is szánta ezt vicces sztorinak,szóval elég gáz,hogy te meg annak tartod. :)
~Boszi
Szerintem Büdi Lilinek és Zamatnak össze kéne jönni.Bár, utóbbiról nem tudok,milyen nemű és Liliében sem vagyok biztos 🤔
Újonc
Egyezzünk meg abban, hogy te nem vagy vicces és irigy vagy, én pedig együttérzek Pisi Lilivel. Béke?
~Zamat
Nő vagyok, de azt hittem a Lili név meg az, hogy azért pisiltem be, mert nem tudtam kigombolni a ndrágom, egyértelművé teszi.
A fiúknak nem kell kigombolni a nadrágjukat, ha pisilnek, csak asliccüket lehúzzák.
30 éves vagyok.
1990.04.31-én születtem
1886: miért számít, hogy ki milyen nemű? 2020 van.
~Zamat
Hohó,álljunk csak meg,kedves Zamat. Hogy mi az anyám van? Hogy lettem irigy? Kire? Rád vagy Lilire? Mert igazad van,minden vágyam volt,hogy én is bepisiljek 8 évesen,csak már nem tudok visszamenni az időben. De most tényleg elrontasz egy jó vitát személyeskedéssel? Azért legyél már kreatívabb.
~Boszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!