Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nincs kedve valakinek vitatkoz...

Nincs kedve valakinek vitatkozni valamiről?

Figyelt kérdés
Eléggé unatkozok és ehhez támadt kedvem.
2020. máj. 25. 21:02
 1931/3377 anonim válasza:

Szerintem fele ennyire nem szórakoznál,ha én nem lennék itt. Legalább valaki a másik nemből hozzád szól anyukádon kívül. :P

~Boszi

2020. aug. 6. 19:00
 1932/3377 anonim válasza:

A szórakozás forrása itt Pisi Lili, de nem baj, hogy erre is irigy vagy, mondhatni már megszoktuk. Valóban nagy megtiszteltetés, hogy hozzám szóltál, így láthatok egy élő példát arra, hogy még Pisi Lilinél is van lejjebb.

•Zamat

2020. aug. 6. 19:14
 1933/3377 anonim válasza:

Kanálból még mindig csak egy van -.-

Komolyan mondom írok a Gyakorinak email-ben hogy változtassák át a nevem A Kanál-ra

-A Kanál

2020. aug. 6. 19:17
 1934/3377 anonim válasza:

Az egyetlen,amit irigylek,az a magabiztosságod és kitartásod egy ilyen hülye beszólás mellett,hogy én irigy vagyok Pisi Lilire bármilyen szempontból is. Ha én lejjebb lennék,mint Lili,vagy 30 évesen ilyen szinten leszek...azt hiszem önként vetem magam a máglyára. De egyenlőre nem aggódok emiatt. Viszont te is megfontolhatnád ezt az áldozatot,mert te már majdnem az ő szintjén vagy.

~Boszi

2020. aug. 6. 19:27
 1935/3377 anonim válasza:

Látod, most megint lenézed szegény Pisi Lilit, ami még mindig azt bizonyítja, hogy idegesít, hogy jobb mint te. Ne is tagadd az egyértelműt, inkább csak vállald fel, tedd meg a szükséges lépéseket (vers, bocsánatkérés) és mindenkinek könnyebb lesz.

Szerintem még 30 éves korod előtt valaki biztosan megteszi helyetted a máglyás dolgot, nem hiszem, hogy van még valaki rajtam kívül, akinek a türelme elég hozzád.

¶Zamat

2020. aug. 6. 19:37
 1936/3377 anonim válasza:

Újonc nem panaszkodik. Sőt,ő még kedves is velem. Itt te vagy az irigy és rosszindulatú. Menj,igyál egy sört. Hátha akkor kevésbé leszel paraszt.

Viszont sajnos nem fogod látni,ahogy valaki máglyára dob,mert neked már nincs 10 éved hátra.

~Boszi

2020. aug. 6. 19:45
 1937/3377 anonim válasza:

Hú, gondoltam, hogy tetszek neked, de hogy annyira, hogy ilyen burkoltan szeretnéd megtudni a korom... Ezt nem sejtettem. Ne aggódj, pont összeillünk, nem a kor számít, hisz tudod.

Újonc ember feletti képességekkel rendelkezik.

2020. aug. 6. 20:08
 1938/3377 anonim válasza:
_Zamat_
2020. aug. 6. 20:08
 1939/3377 anonim válasza:

Igen, én a verejtékes homlokú,apatestű,kopasz 40-esekre bukok,akik több személyiséggel rendelkeznek és a 10-ből vagy 9 személyiség agresszív.

Újoncnak jó az ízlése. Látod,ebben is különböztök. Te maradj csak Lilinél.

~Boszi

2020. aug. 6. 20:35
 1940/3377 anonim válasza:
Most vízcseppek csorognak a szememből, miközben szaggatottan veszem a levegőt és szomorú vagyok. :( Ez lenne a sírás?
2020. aug. 6. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!